Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man, cu adevărat o ”ţintă” pentru AC Milan? Dezvăluirea lui Victor Becali: ”Era normal”

Dennis Man, cu adevărat o ”ţintă” pentru AC Milan? Dezvăluirea lui Victor Becali: ”Era normal”

Stranieri

Comentarii

Dennis Man (24 de ani) a reuşit un început bun de sezon la Parma, iar presa italiană a anunţat că ”tricolorul” ar fi o ”ţintă” pentru AC Milan. Unul dintre reprezentanţii săi, Victor Becali, a dezvăluit dacă există sau nu adevăr în spatele acestor zvonuri.

După un început bun de sezon la Parma, presa italiană a anunţat că Dennis Man ar putea pleca din Serie B în vară.

Conform jurnaliştilor din Cizmă, AC Milan ar fi interesată de serviciile fotbalistului român, care s-ar potrivi proiectului pus la cale de Paolo Maldini pe San Siro.

Pioli monitorizează situaţia cu mare atenţie, iar Man ar putea face parte din proiectul pus la cale cu ani în urmă, bazat pe jucători mai mult sau mai puţin tineri, combinaţi cu cei cu experienţă.

La Parma din 2021, aripa română are un contract ce va expira în iunie 2025. Prin urmare, Parma va avea o poziţie de forţă în eventualele negocieri cu AC Milan.

Deocamdată, fotbalistul se află sub atenta supraveghere şi nu este exclus ca cele două cluburi să ajungă la o înţelegere după Cupa Mondială.

Dacă nu pentru un transfer definitiv, măcar pentru un împrumut”, au scris jurnaliştii de la seriebnews.com.

Dennis Man, cu adevărat o ”ţintă” pentru AC Milan?

Contactat pentru a confirma sau infirma aceste zvonuri, Victor Becali a dezvăluit că nici nu se pune problema de a se discuta transferuri cu ”cluburi serioase” în afara perioadei de mercato.

Impresarul lui Dennis Man este de părere că jucătorul Parmei poate evolua acum fără probleme în Serie A, după ce a avut un an şi jumătate la dispoziţie pentru a se integra în Italia.

Cluburile serioase nu discută despre transferuri în această perioadă, în care nu nu ne aflăm în mercato.

Ce scrie acum presa din Italia sunt poveşti, dar Dennis Man poate oricând să joace iar în Serie A. Doar de el depinde, de evoluţiile lui.

Era normal să-şi revină, nu văd nimic spectaclos. De asta s-au dat bani mulţi pe Dennis Man, să joace aşa cum o face acum, după ce a trecut şi peste perioada de adaptare”, a declarat Victor Becali, pentru Prosport.

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare