Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Moment fabulos după victoria FCSB-ului cu FC Argeş! Un fan i-a mulţumit lui Cordea că a marcat golul câştigător: ”Mi-ai făcut 150 de lei!” :)

VIDEO | Moment fabulos după victoria FCSB-ului cu FC Argeş! Un fan i-a mulţumit lui Cordea că a marcat golul câştigător: ”Mi-ai făcut 150 de lei!” :)

FCSB

Comentarii

Duminică seara, FCSB a reuşit să obţină doar a doua victorie din actuala ediţie a Ligii 1, după ce a învins-o pe FC Argeş, scor 3-2. În urma victoriei, un fan roş-albastru i-a mulţumit lui Andrei Cordea că a marcat golul câştigător.

Moment fabulos după victoria FCSB-ului cu FC Argeş

FCSB disputase nouă partide în Liga 1 în acest sezon, înaintea confruntării cu FC Argeş, şi reuşise să o învingă doar pe Chindia, codaşa campionatului.

Şi cu târgoviştenii se impunea cu greu cu vicecampioana: în inferioritate numerică, jucătorii Chindiei au reuşit să marcheze de două ori şi conduceau 2-0 la pauză.

Roş-albaştrii au reuşit să întoarcă scorul în repriza secundă totuşi, dar s-au impus neaşteptat de chinuit, având în vedere avantajul pe care îl aveau.

Asemănător a fost şi meciul cu FC Argeş. FCSB a încasat primul gol în minutul 5, dar a reuşit să întoarcă scorul, prin dubla lui Andrea Compagno, înainte ca Arnold Garita să restabilească egalitatea.

Spre fercirirea fanilor roş-albaştri, Andrei Cordea a reuşit să dea lovitura pe final de meci, cu o execuţie de senzaţie, cu capul.

În urma jocului, Andrei Cordea s-a oprit pentru a saluta fanii şi a fost protagonsitul unui moment fabulos cu un suporter.

Acesta i-a mulţumit lui Andrei Cordea pentru că i-a ”făcut 150 de lei”, mai mult ca sigur la pariuri. :)

Afla mai multe despre: andrei cordea 

viewscnt
Articole similare