Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Problemele de sănătate ale lui Andrei Prepeliţă, cauzate de presiunea de la FC Argeş? ”Pare că îl dă afară la prima înfrângere, merita linişte” | EXCLUSIV

Problemele de sănătate ale lui Andrei Prepeliţă, cauzate de presiunea de la FC Argeş? ”Pare că îl dă afară la prima înfrângere, merita linişte” | EXCLUSIV

FC Argeș

Comentarii

În minutul 27 al confruntării dintre FCSB şi FC Argeş, Andrei Prepeliţă (36 de ani) a fost surprins mergând spre vestiare, alături de maseurul vicecampioanei. Acestuia i s-a făcut rău pe margine şi ar fi suferit din cauza unor probleme cu tensiunea.

FC Argeş a suferit a patra înfrângere la rând în Liga 1, dar măcar a reuşit să marcheze, după trei meciuri în care nu reuşise să bage mingea în plasă nici măcar o dată.

Jucătorii pregătiţi de Andrei Prepeliţă au fost aproape de a smulge o remiză la Bucureşti, dar Andrei Cordea şi-a salvat din nou echipa.

Un incident neplăcut a avut loc în minutul 27 al partidei, când Andrei Prepeliţă a fost nevoit să se ducă la vestiar alături de maseurul FCSB-ului, pentru că nu se simţea bine.

Acesta ar fi avut probleme cu tenisiunea, ceva neobişnuit pentru un fost sportiv de 36 de ani, iar Basarab Panduru a sugerat că aceste afecţiuni ar putea să nu fie întâmplătoare.

Expertul Orange Sport este de părere că presiunea uriaşă pusă de conducere pe Andrei Prepeliţă i-ar putea cauza acestuie probleme de sănătate.

Problemele de sănătate ale lui Andrei Prepeliţă, cauzate de presiunea de la FC Argeş?

În contextul în care echipe piteşteană ţinteşte play-off-ul cu un lot mult sub celelalte candidate la play-off, aceste aşteptări i-ar putea cauza un stres inimaginabil antrenorului.

Este presiune mare şi întotdeauna a fost presiune mare şi întotdeauna au pus presiune mare şi întotdeauna, la prima înfrângere, părea că îl dă afară.

Deci nu a avut niciodată liniştea pe care probabil că o merita la un moment dat, pentru ce a făcut anul trecut. Nu ai echipă în momentul ăsta să vrei să joci în play-off, aşa văd eu.

Dar se tot pune presiune pe el, probabil că... se vorbea acum câteva zile că, dacă nu ia nu ştiu câte puncte din următoarele trei meciuri, o să fie dat afară”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Instalat pe banca tehnică a lui FC Argeş în urmă cu aproape doi ani, Andrei Prepeliţă i-a luat pe piteşteni de pe ultimul loc şi i-a dus la un pas de play-off, în primul său sezon. În al doilea, echipa sa chiar a ajuns în play-off.

Afla mai multe despre: andrei prepeliţă 

viewscnt
Articole similare