Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Spunea patronul CFR-ului că l-ai sunat de multe ori până să vii la FCSB”. Răspunsul dat de Billel Omrani, după debutul la noua echipă

”Spunea patronul CFR-ului că l-ai sunat de multe ori până să vii la FCSB”. Răspunsul dat de Billel Omrani, după debutul la noua echipă

FCSB

Comentarii

Billel Omrani (29 de ani), ”febleţea” lui Gigi Becali, a debutat la FCSB în victoria cu FC Argeş, scor 3-2. Internaţionalul algerian a fost titular, dar a fost înlocuit la pauză, întrucât nu este complet pregătit fizic deocamdată, după luni bune de pauză.

Proaspăt sosit la FCSB, Billel Omrani a fost titularizat de Nicolae Dică cu prima ocazie, la confruntarea cu FC Argeş, din a 12-a etapă a Ligii 1.

Roş-albaştrii au reuşit să îşi treacă în cont a doua victorie din această ediţie a Ligii 1, cu acelaşi scor cu care o înregistraseră şi pe prima, 3-2.

Omrani a petrecut o repriză, prima, pe teren, dar colegul său din atac, Andrea Compagno, a fost cel care s-a remarcat în ofensivă, marcând o dublă.

În urma debutului la FCSB, internaţionalul algerian a fost prezent la flash-interviu şi a afirmat că este foarte fericit că a reuşit prima apariţie în tricoul vicecampioanei.

Billel Omrani a dezvăluit că se simte bine fizic şi a vorbit la superlativ despre fanii FCSB-ului, înainte de a fi întrebat dacă este adevărat că l-a tot sunat pe Nelu Varga pentru a reveni la CFR.

Primele cuvinte ale lui Billel Omrani după debutul la FCSB

Fostul jucător al campioanei a spus, clar şi răspicat, că nu doreşte să comenteze pe acest subiect.

M-am simţit bine la debutul aici. Am fost foarte fericit să debutez. Am vrut să demonstrez, dar am ratat o ocazie la care trebuia să dau gol. Asta e, dar cea mai importantă e victoria.

Am avut puţine emoţii, e normal, e un club mare, un stadion extraordinar, un public... nu poţi să vorbeşti, e extraordinar. E foarte frumos, a fost bine, acum am nevoie de mai mult puţin.

Sunt foarte fericit că am câştigat. 45 de minute au fost foarte bune pentru mine, <<step by step (n.r. pas cu pas)>> e mai bine.  Am slăbit, mă simt foarte bine, lucrez mult cu preparatorul fizic.

(n.r. spunea patronul CFR-ului că l-ai sunat de multe ori până să vii aici) Nu e bine să vorbeşti de asta. Dacă zici ceva, nu e frumos. Asta e, nu vreau să vorbesc”, a declarat Billel Omrani.

Afla mai multe despre: billel omrani 

viewscnt
Articole similare