Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cerinţa lui Gigi Becali după ce l-a transferat pe Omrani. Ce mesaj i-a transmis lui Nicolae Dică: "Vă spun eu că va juca aşa"

Cerinţa lui Gigi Becali după ce l-a transferat pe Omrani. Ce mesaj i-a transmis lui Nicolae Dică: "Vă spun eu că va juca aşa"

FCSB

Comentarii

Billel Omrani a semnat cu FCSB, la jumătatea lunii, şi a apucat deja să evolueze pentru echipa secundă a clubului, într-un meci câştigat de roş-albaştri, scor 3-1, în Liga a III-a, împotriva lui CS Dinamo.

La finalul săptămânii, când FCSB o va întâlni pe FC Argeş, Billel Omrani este aşteptat să evolueze şi pentru prima echipă a roş-albaştrilor. Gigi Becali a anunţat deja că vrea ca atacantul de 29 de ani să fie în acelaşi timp în teren cu un alt vârf adus în ultima lună la echipă, Andrea Compagno.

"Pe Omrani îl aştept din primul meci. O să-l vedeţi pe teren. Dică trebuie să joace cu Compagno şi cu Omrani. Ştiţi deviza mea. Jucătorii valoroşi trebuie să fie pe teren. Antrenorul trebuie să-i aşeze. Dică spunea că ar vrea să joace 4-4-2. Am zis să nu mă întrebe pe mine, că eu nu mă pricep" , a declarat Gigi Becali.

Billel Omrani (28 de ani) a semnat cu FCSB, pentru un salariu de 20.000 de euro.

  • 1,6 milioane de euro valorează Billel Omrani, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: omranibecali 

viewscnt
Articole similare