Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, atenţionată că "iroseşte" un puşti-minune pe care a plătit 800.000 de euro: "Bagă-l, mă, frate să joace!"

FCSB, atenţionată că "iroseşte" un puşti-minune pe care a plătit 800.000 de euro: "Bagă-l, mă, frate să joace!"

FCSB

Comentarii

Ciprian Marica, unul dintre patronii Farului, îi atenţionează pe cei de la FCSB că "irosesc" un talent, un fotbalist de care naţionala României se poate folosi în viitor. Fostul atacant al "tricolorilor" a vorbit despre mutarea lui Eduard Radaslavescu (18 ani) la FCSB şi faptul că acesta nu e folosit constant.

FCSB l-a transferat pe Eduard Radaslavescu de la Farul cu 800.000 de euro, dar Nicolae Dică l-a folosit rar şi când a intrat a jucat puţin. Mijlocaşul este unul dintre puştii-minune pe care, crede Marica, FCSB îl "iroseşte" dacă nu-l foloseşte constant.

FCSB, atenţionată că "iroseşte" un puşti-minune pe care a plătit 800.000 de euro: "Bagă-l, mă, frate să joace!"

Eduard Radaslavescu a fost cumpărat de Gigi Becali de la Farul şi a fost etichetat ca o investiţie din care să scoată bani mai mulţi cu un transfer în străinătate în viitor. De când a fost transferat la FCSB, Radaslavescu a jucat puţin, iar Ciprian Marica a tras un semnal de alarmă.

Fostul atacant al "tricolorilor", unul dintre golgheterii naţionalei României, s-a declarat confuz în legătura cu modul în care Eduard Radaslavescu este folosit la FCSB. În plus, l-a comparat pe mijlocaşul central cu Gavi, "wonderkid-ul" Barcelonei.

"Nu este doar situaţia actuală dificilă şi neagră. Este rău şi ceea ce urmează. Şi acolo îmi este mai frică pentru că nu mai vine nimic din spate. Sunt 2-3 copii pe care nu ştim să îi cultivăm. La noi eşti în continuare tânăr. Dau un simplu exemplu: FCSB l-a luat pe Radaslavescu, 18 ani. Radaslavescu trebuie să joace, mă, frate! Barcelona joacă cu Gavi titular meci de meci în Champions League. 'Domnule, nu e pregătit, trebuie să îl creştem! Are timp!'. Care timp, mă? Bagă-l, mă, să joace!

Problemele sunt multe. Vin de la copii şi juniori, unde avem cele mai mari probleme. Oricine ar veni selecţioner... nu vedem că dacă ar veni un alt selecţioner ar putea schimba lucrurile. Nimic, nu avem rezultate la U21, U20, U19, U18. Pe cine să promoveze dacă nu vine nimic din spate? Dacă nu vine nimic nici din spate, aici e dureros. De asta trebuie să-ţi fie frică", a spus Ciprian Marica, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: ciprian maricafcsbeduard radaslavescuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare