Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru, după înfrângerea cu Farul: ”Am făcut un meci bun”. Vochin nu e de acord: ”Cel mai prost joc din acest campionat” | EXCLUSIV

Ilie Poenaru, după înfrângerea cu Farul: ”Am făcut un meci bun”. Vochin nu e de acord: ”Cel mai prost joc din acest campionat” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Duminică, în a 12-a etapă Ligii 1, UTA Arad a fost învinsă de Farul Constanţa, la Ovidiu, scor 0-2. În urma partidei, antrenorul oaspeţilor, Ilie Poenaru, a afirmat că jucătorii săi au făcut un meci bun, dar au fost înfrânţi din cauza greşelilor comise.

Farul Constanţa a reuşit să se menţină pe primul loc al Ligii 1 şi după a 12-a etapă din campionat, după ce a învins-o pe UTA Arad, scor 2-0.

Denis Alibec a deschis scorul de la punctul cu var, însă oaspeţii au primit şansa de a reveni în meci, după ce Corinus a comis un penalty şi a fost eliminat.

Însă, Postolachi a ratat de la punctul cu var, iar arădenii nu au reuşit să egaleze, ci din contră. Deşi erau în superioritate numerică, jucătorii pregătiţi de Ilie Poenaru au mai luat un gol.

În urma partidei, antrenorul UTA-ei a afirmat că fotbaliştii săi au făcut un joc bun, dar au fost înfrânţi din cauza câtorva greşeli.

Ilie Poenaru, contrazis de Andrei Vochin

Am echilibrat, am făcut un meci bun, am avut atitudine şi, din păcate, fotbalul te pedepseşte dacă nu faci ceea ce trebuie. Iarăşi nişte greşeli, o înlănţuire de greşeli, nu ai voie să te comporţi aşa, mai ales la faza penalty-ului.

Am fost lipsţi de reacţie, de concentrare la golurile lor, din păcate asta este situaţia. Avem un penalty, nu marcăm, probabil că, dacă marcam, alta era situaţia jocului şi scorului. Până la urmă, au câştigat meritat.

E normal să îl consolezi pe Postolachi, e un copil. E tânăr, încă nu a ajuns la maturitatea necesară, ratează atacanţii mari, nu putem să îl găsim pe el singurul vinovat, vinovaţi suntem toţi pentru acest rezultat, în principal eu”, a declarat Ilie Poenaru.

Invitat la emisiunea Sport Center, Andrei Vochin a dezvăluit că nu e de acord cu antrenorul UTA-ei. Expertul Orange Sport a afirmat că arădenii nu au fost concentraţi şi au făcut ”cel mai prost joc” din acest campionat.

Nu are nicio legătură, UTA a făcut cel mai prost joc pe care l-a făcut în campionatul ăsta. Jucătorii nu sunt concentraţi la faza penalty-ului şi la faza golului”, a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: ilie poenaru 

viewscnt
Articole similare