Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul pentru care a negociat FCSB în această vară, dat afară după trei meciuri! Acesta a schimbat din nou echipa, la trei luni după plecarea din Liga 1

Fotbalistul pentru care a negociat FCSB în această vară, dat afară după trei meciuri! Acesta a schimbat din nou echipa, la trei luni după plecarea din Liga 1galerie foto

FCSB

Comentarii

Dorit de FCSB în această vară, Jaja Silva (23 de ani), fostul jucător de la Botoşani, a avut pretenţii salariale prea mari pentru vicecampioană, astfel că nu a rămas în Liga 1 şi a făcut pasul în Emirate. Însă, după doar trei luni la noua echipă, acesta a fost dat afară şi a semnat cu o altă formaţie.

Deşi a petrecut un singur an în România, Jaja Silva a încântat în perioada în care a îmbrăcat tricoul lui FC Botoşani, chiar dacă nu a avut cele mai impresionante statistici.

Numai cinci goluri şi cinci pase decisive a însumat brazilianul în fotbalul nostru, în 27 de partide, dar a fost de ajuns pentru ca FCSB să demareze negocieri pentru transferul său.

Împrumutat la Botoşani de la Boavista, din ţara natală, Jaja avea o clauză de cumpărare definitivă în contract, pentru 350.000 de euro, dar aceasta nu a putut fi activată.

Motivul? Fotbalistul dorea un salariu de 20.000 de euro, unul mult peste media Ligii 1 şi care nu poate fi obţinut decât la maxim cinci echipe din campionat, Botoşani nefiind una dintre ele.

MM Stoica a dezvăluit că FCSB a negociat pentru acesta, dar, când a aflat de pretenţiile sale salariale, a renunţat la un posibil transfer.

Fotbalistul pentru care a negociat FCSB în această vară, dat afară după trei meciuri de noua echipă

În căutarea remuneraţiei dorite, Jaja Silva a făcut pasul în Emiratele Unite Arabe, la Al Nasr, formaţie care îl mai transferase şi pe Adel Taarabt, fost la Milan, Tottenham şi Benfica, în această vară.

Dar, după doar trei meciuri la echipă, în care a reuşit să livreze o pasă decisivă, fotbalistul de 23 de ani a fost dat afară de la club.

Jaja se afla de puţin peste trei luni la Al Nasr şi a fost nevoit să schimbe din nou echipa. Acesta a fost împrumutat la Dibba Al-Fujairah, formaţie nou-promovată în primul eşalon din Emirate.

  • În vârstă de doar 23 de ani, Jaja Silva deja are în CV şapte echipe diferite, din trei ţări, Brazilia, România şi Emiratele Unite Arabe.
  • Crescut de Boavista, acesta a fost împrumtat în ţara natală, la Criciuma, Piracicaba şi Sampaio Corrêa, înainte de a face pasul la Botoşani.

Afla mai multe despre: jaja silva 

viewscnt
Articole similare