Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a explicat Postolachi penalty-ul ratat din meciul cu Farul. Ce l-a deranjat pe atacantul arădenilor: "E prima dată când ratez"

Cum a explicat Postolachi penalty-ul ratat din meciul cu Farul. Ce l-a deranjat pe atacantul arădenilor: "E prima dată când ratez"

UTA

Comentarii

UTA a pierdut meciul de la Farul, scor 0-2, şi a rămas pe locul 9 în clasamentul Superligii. La scorul de 1-0 pentru constănţeni, atacantul Postolachi a ratat un penalty pentru arădeni.

"Am venit să jucăm fotbal şi să luăm puncte. Nu am reuşit, din păcate, sunt supărat, puteam marca, puteam să luăm puncte sau puncte. E prima dată când ratez un penalty în timpul meciului, poate că a fost şi lipsa de concentrare, pentru că am aşteptat foarte mult până să execut din cauza sistemului VAR, dar acum trebuie să merg mai departe.

Cred că echipa noastră a făcut un meci bun, însă Farul a profitat de fiecare ocazie pe care a avut-o. Am avut posesia, dar nu ne-am creat ocazii mari nici atunci când am fost în superioritate numerică" , a declarat Virgiliu Postolachi.

Farul - UTA 2-0

Farul Constanţa a învins-o, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), pe UTA, într-un meci al etapei a 12-a a Superligii, în care a jucat în inferioritate numerică aproximativ 40 de minute.

Au marcat Alibec ’20 (penalty) şi Casap ’90.

În minutul 52, de la echipa constănţeană a fost eliminat Corinus.

În minutul 56, Postolachi (UTA) a ratat un penalty.

  • Farul: Aioani – Sîrbu, Larie, Corinus, Kiki – Artean, Băluţă, Grameni (Casap ’69) – Doucoure (Banu ’82), Alibec (Morar ’82), L. Munteanu (Borza ’59). Antrenor: Gică Hagi.
  • UTA: Iacob – Vukcevic, Benga, Chindriş, Dobrescu – Anton (Keşeru ’81), Şteau (Negoescu ’75), Batha – Jobello (Ubbink ’75), Postolachi (Ademi ’81), Otele (Stahl ’81). Antrenor: Ilie Poenaru

Afla mai multe despre: uta 

viewscnt
Articole similare