Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Erik Ten Hag a explicat de ce l-a lăsat pe Cristiano Ronaldo pe bancă în ”Manchester derby”! Declaraţie fabuloasă a antrenorului

Erik Ten Hag a explicat de ce l-a lăsat pe Cristiano Ronaldo pe bancă în ”Manchester derby”! Declaraţie fabuloasă a antrenorului

Premier League

Comentarii

Manchester City a ieşit învingătoare din al 188-lea Manchester derby din istoria, după ce a trecut de rivala United cu scor de tenis, 6-3. Erling Haaland şi Phil Foden au marcat câte un hat trick, în timp ce Cristiano Ronaldo nici nu a păşit pe teren.

Revenirea lui Cristano Ronaldo (37 de ani) la Manchester United nu a decurs aşa cum şi-ar fi dorit starul portughez. Adus înapoi la club după 12 ani, acesta îşi propunea obiective măreţe pe Old Trafford, precum câştigarea campionatului şi Ligii Campionilor.

Nu doar că ”diavolii roşii” nu par să aibă vreo şansă la titlu, pentru al 10-lea an la rând, ci aceştia nici nu mai evoluează în Champions League, după ce s-au clasat pe locul şase în ultima stagiune.

Iar, pentru Cristiano individual, acest an deja este mult mai greu ca ultimul. Din titular indisputabil, Ronaldo a devenit rezervă la United.

În nouă partide disputate în acest sezon, starul portughez a fost titular în doar trei meciuri, două dintre care au fost împotriva lui Sheriff Tiraspol şi Real Sociedad, în Europa League.

De ce a fost lăsat pe bancă Cristiano Ronaldo în Manchester derby

Practic, în şapte etape de Premier League, Ronaldo a fost titular o singură dată, în umilinţa 0-4 cu Brentford, din a doua rundă a campionatului, care a avut loc pe 13 august.

Totuşi, jucătorul de 37 de ani era obişnuit să primească măcar jumătate de oră pe final de joc meci de meci, dar, la derby-ul cu Manchester City, nici nu a fost introdus pe teren.

Erling Haaland şi Phil Foden s-au distrat cu rivala, marcând un hat trick fiecare. Scorul era 4-0 la pauză, iar cetăţenii conduceau la un moment dat şi cu 6-1, până ca Martial să mai spele din ruşine pe final de joc.

Întrebat de ce l-a lăsat pe bancă pe Cristiano Ronaldo la un astfel de meci, Erik Ten Hag a avut un răspuns fabulos: ”Din respect faţă de cariera sa impresionantă”.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare