Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică, cu zâmbetul până la urechi după ce a fost întrebat de titularizarea lui Billel Omrani: ”De ce să te păcălească foaia?” | VIDEO

Nicolae Dică, cu zâmbetul până la urechi după ce a fost întrebat de titularizarea lui Billel Omrani: ”De ce să te păcălească foaia?” | VIDEOgalerie foto

FCSB

Comentarii

Încă de când l-a adus pe Billel Omrani (29 de ani) la FCSB, Gigi Becali a afirmat că acesta trebuie să fie titular. La primul meci de după transfer, ce să vezi, internaţionalul algerian era parte din primul 11, iar, înaintea fluierului de start, Nicolae Dică (42 de ani) a explicat decizia luată.

După ani buni în care a visat să îl transfere la FCSB, Gigi Becali a reuşit într-un final să pună mâinile pe Billel Omrani, care s-a alăturat vicecampioanei liber de contract, în urmă cu mai puţin de o lună.

Atacantul a venit la Bucureşti după o vară în care a încercat să îşi găsească un angajament mai favorabil financiar în afara Ligii 1, dar nu a reuşit.

De la a cere în jur de 40.000 - 45.000 de euro pentru a continua la CFR, acesta a acceptat, trei luni mai târziu, oferta de 20.000 de euro pe lună făcută de Gigi Becali.

Iar patronul, în extaz că a reuşit în sfârşit să îşi transfere ”febleţea”, i-a transmis tehnicianului Nicolae Dică faptul că Omrani trebuie să fie titular alături de Compagno, indiferent de ce sacrificii trebuie făcute pentru acest lucru.

Iată că, la primul meci alături de FCSB, internaţionalul algerian a fost titularizat de antrenorul său. La flash-interviul dinaintea duelului cu FC Argeş, Nicolae Dică a încercat să motiveze decizia pe care ar fi luat-o.

Nicolae Dică, cu zâmbetul până la urechi când explica titularizarea lui Billel Omrani

Cu zâmbetul pe buze când a fost întrebat dacă a schimbat sistemul pentru Omrani, tehnicianul de 42 de ani a explicat că nou-venitul este la un nivel fizic bun, astfel că l-a ”aruncat” în teren.

”(n.r. ne păcăleşte foaia ca aşezare?) De ce să te păcălească? Într-adevăr, Billel e bine, a jucat şi el la Liga 3, week-end-ul trecut. A avut parametri fizici buni, la antrenament, la fel.

Am avut discuţii cu el şi am considerat că e bine să înceapă de la început. 4-3-3 vom juca, dar, v-am zis, sistemul se poate schimba în dinamica jocului.

Tavi Popescu şi Miculescu i-am avut joi la primul antrenament. Au fost plecaţi la echipa naţională de tineret şi i-am avut de abia joi la antrenament.

Bineînţeles, dacă e pe bancă, în orice moment poate intra (n.r. Tavi Popescu)”, a declarat Nicolae Dică.

  • Billel Omrani a jucat deja primul meci în tricoul FCSB-ului, în victoria 3-1 a FCSB 2 cu CS Dinamo.
  • La acel meci, algerianul i-a livrat o pasă de gol lui Andrei Dumiter, care a marcat o dublă.

O altă decizie surprinzătoare a lui Dică la meciul cu Argeş a fost titularizarea lui Sorin Şerban, care fusese tras pe linie moartă după prestaţia din prima etapă.

Afla mai multe despre: billel omrani 

viewscnt
Articole similare