Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Dică după debutul lui Omrani la FCSB: "E păcat". Ce surprize pregăteşte în formula de start la meciul cu Silkeborg

VIDEO | Reacţia lui Dică după debutul lui Omrani la FCSB: "E păcat". Ce surprize pregăteşte în formula de start la meciul cu Silkeborg

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus cu 3-2 în meciul cu FC Argeş şi a obţinut prima victorie după patru partide fără succes. În urma acestui rezultat, echipa lui Nicolae Dică a urcat pe locul 13 în Superligă, cu doar 11 puncte acumulate în 10 etape disputate.

"Ne aşteptam la un meci foarte greu, dar important este că am reuşit să câştigăm. Am avut reacţie, am întors rezultatul, iar acesta este un lucru pozitivi. Jucătorii trebuie să aibă încredere în ei, pentru că ei pot mult mai mult.

Am primit din nou două goluri, nu-mi convine, dar vedem ce execuţii reuşesc adversarii împotriva noastră. Tamm poate că trebuie să stea mai aproape de Garita, dar a fost o execuţie superbă. Mă îngrijorează golurile multe pe care le primim.

Avem a doua cea mai slabă defensivă, dar vom munci la antrenamente, iar de acum vom încerca să le dăm cât mai puţine şanse de a marca adversarilor. E păcat că nu a reuşit să marcheze şi Omrani, ştiam că nu va putea să ducp 90 de minute, dar a fost implicat în joc, a creat spaţii pentru colegi, trebuie să avem răbdare cu el, nu s-a antrenat deloc timp de două luni şi cu siguranţă ne va ajuta foarte mult.

Compagno a arătat că e un jucător de valoare, un jucător care se antrenează foarte bine, sper să ne ajute în continuare şi mă bucur că am reuşit să facem acest transfer. Important e să câştigăm, să fim o echipă şi să obţinem în continuare victorii.

Mă gândesc să odihnesc 4-5 jucători în meciul din Europa, pentru că este foarte important campionatul în acest moment pentru noi" , a declarat Nicolae Dică.

FCSB - FC Argeş 3-2

FCSB a învins-o, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, pe FC Argeş, într-un meci al etapei a 12-a a Superligii.

FCSB a marcat prin Compagno ’11, ’64 (penalty) şi Cordea ’87. Pentru FC Argeş au înscris Calcan ‘5 şi Garita ’79.

  • FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Haruţ, Tamm, S. Şerban (Pantea ’46) – Cordea (Nikolov ’90), Edjouma, Olaru (Oct. Popescu ’86) – Omrani (Oaidă ’46), Compagno, Fl. Coman (Miculescu ’74). Antrenor: Nicolae Dică
  • FC Argeş: Straton – Tofan, Dobrosavlevici, Cestor, Vianna – Njike (Donisa ’76), Alceus (Meza Colli ’60) – Jakolis (Şerban ’76), Işfan, Calcan (Bertrand ’65) – Garita. Antrenor: Andrei Prepeliţă

Afla mai multe despre: dica 

viewscnt
Articole similare