Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu a mai rezistat! Fotbalistul FCSB-ului contraatacă după ce a fost criticat: ”Se vorbeşte doar de centrări, de parcă sunt Beckham”

Nu a mai rezistat! Fotbalistul FCSB-ului contraatacă după ce a fost criticat: ”Se vorbeşte doar de centrări, de parcă sunt Beckham”

FCSB

Comentarii

Aflat în urmă cu scurt timp pe lista neagră a patronului, Vali Creţu (33 de ani) a reuşit să reintre în graţiile celor de la FCSB. Fundaşul dreapta a fost integralist în patru dintre ultimele cinci meciuri, inclusiv în victoria cu FC Argeş.

La începutul acestui sezon, după o prestaţie modestă în prima etapă şi un presupus scandal la antrenament, Vali Creţu a fost tras pe linie moartă la FCSB.

Atât patronul, cât şi managerul general au afirmat public că nu se va mai conta pe acesta, mai ales că pe acel post mai există variantele Ovidiu Popescu, Radu Boboc şi Alexandru Pantea.

Între timp, după ce a fost lăsat în afara lotului la majoritatea partidelor, Vali Creţu a fost titular surprinzător în meciul cu West Ham, primul în Conference League.

Fundaşul a impresionat şi a rămas pe teren tot meciul, înainte de a fi integralist şi în trei din următoarele patru partide, cu Anderlecht, Universitatea Craiova şi FC Argeş.

Împotriiva oltenilor, criticat dur pentru aportul său ofensiv, Vali Creţu a reuşit cele mai multe centrări precise din acea etapă, patru, iar după meciul cu FC Argeş nu a mai rezistat.

Vali Creţu contraatacă

La interviul de după partidă, jucătorul de 33 de ani s-a plâns că oamenii se aşteaptă de la el să centreze ca legendarul David Beckham.

Creţu a afirmat că munceşte din greu pentru a mai juca la vârsta sa şi a dat de înţeles că a fost afectat de criticile pe care le-a primit în acest debut de sezon.

"Sunt un jucător echilibrat, îmi fac singur autocritica şi când joc slab, şi când joc bine, sunt cu picioarele pe pământ, mă pregătesc foarte bine, chiar dacă fac în ianuarie 34 de ani.

Încerc să joc fotbal şi la această vârstă. Cine nu munceşte, nu greşeşte, ştii cum se spune. Eu încerc să joc fotbal, să joc mult în faţă, defensiv nu cred că am avut vreodată vreo problemă, dar se vorbeşte doar de centrări.

De parcă sunt David Beckham, să le pun numai pe cap. În fine, asta e lumea care...", a declarat Vali Creţu.

Afla mai multe despre: vali creţu 

viewscnt
Articole similare