Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vali Creţu le dă peste nas criticilor! Jucătorul FCSB-ului s-a reinventat. Câte centrări precise a avut la ultimul meci | FOTO

Vali Creţu le dă peste nas criticilor! Jucătorul FCSB-ului s-a reinventat. Câte centrări precise a avut la ultimul meci | FOTOgalerie foto

FCSB

Comentarii

Vali Creţu (33 de ani) a fost deseori unul dintre cei mai criticaţi jucători de la FCSB, dar de această dată a realizat o performanţă care îi permite să le dea peste nas celor care au ceva de reproşat la adresa sa.

Vali Creţu a fost deseori blamat pentru calitatea centrărilor sale. Evoluează pe un post preponderent defensiv, dar unde sunt necesare şi abilităţile ofensive, aspect unde, de cele mai multe ori, jucătorul FCSB-ului a rămas ”corigent”.

Una dintre cerinţele poziţiei de fundaş dreapta, mai ales în fotbalul modern, este calitatea centrărilor în careul advers.

Deşi este în fişa postului pe care îl ocupă la FCSB, Vali Creţu a lăsat de dorit în ceea ce priveşte centrările pe care le dă colegilor săi din atac la acţiunile ofensive ale roş-albaştrilor.

Vali Creţu le dă peste nas criticilor! Performanţa reuşită de jucătorul FCSB-ului în meciul cu Universitatea Craiova | FOTO

Totuşi, a venit şi momentul lui. În eşecul cu Universitatea Craiova (1-2), din etapa a 11-a, fundaşul dreapta a reuşit patru centrări corecte, conform datelor statistice furnizate de site-ul oficial al Superligii.

În partida respectivă, jucătorul vicecampioanei a dat patru centrări care şi-au atins ţinta. Vali Creţu nu a ratat momentul şi a imortalizat imaginea într-un story pe contul oficial de Instagram. Totodată, a adăugat şi un emoticon care îi viza pe critici.

Din 2019 la FCSB, Vali Creţu a reuşit doar şase pase decisive. În actualul sezon a evoluat în două partide de campionat, respectiv şase în toate competiţiile.

Mihai Stoica: "Se pune problema ca Creţu să nu mai vorbească, îi vin nişte idei...”

"Se pune problema ca Creţu să nu mai vorbească, pentru că lui Creţu îi vin nişte idei... Şi am avut o convenţie, te rog eu frumos nu te juca cu... Las-o aşa. Scoate penalty clar, lumea spune 'da, domne, e penalty clar, e imprudenţă', iese Creţu după meci şi spune 'am fost şmecher.

I-am spus 'Creţule, m-am săturat să trebuiască să mergi să vorbeşti cu presa să te scuzi pentru ce ai spus în intervenţia anterioară'", declara Mihai Stoica despre Vali Creţu, la începutul anului, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: vali cretufcsb 

viewscnt
Articole similare