Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Adi Popa după ce Steaua a fost eliminată din Cupa României: ”Am fost privaţi pe nedrept de disputarea meciurilor pe Ghencea!”

Reacţia lui Adi Popa după ce Steaua a fost eliminată din Cupa României: ”Am fost privaţi pe nedrept de disputarea meciurilor pe Ghencea!”

Cupa României

Comentarii

Meciul dintre Steaua şi Chindia din Cupa României s-a terminat 1-2.

Au marcat: Ad. Popa 25 / D. Popa 49, Cherchez 84. Steaua a început bine meciul şi a marcat, dar echipa lui Toni Petrea a marcat două goluri şi a reuşit să se califice mai departe. Adi Popa a fost unicul marcator al Stelei şi a oferit mai multe declaraţii la finalul meciului. 

El a fost dezamăgit la finalul meciului şi a spus că unul dintre motivele pentru care Steaua a pierdut meciul a fost faptul că FRF a suspendat terenul din Ghencea după incidentele de la meciul cu Dinamo. 

”Am fost privaţi pe nedrept de disputarea meciurilor pe Ghencea!”

”Probabil că lipsa noastră de experienţă s-a văzut. Chindia a fost formaţia mai pragmatică. Ne pare rău că am pierdut. Ştiu cât de mult îşi doreau suporterii să mergem în grupe. Asta e, capul său, trebuie să câştigăm în campionat pentru că asta ne-a mai rămas. 

Am avut foarte multe absenţe. Pe lângă asta, am fost privaţi pe nedrept de dreptul de a juca pe Ghencea. Ar fi fost cu totul altceva să jucăm acasă, aşa cum impune regulamentul în Cupă, să-ţi dispuţi meciul pe teren propriu. Noi am jucat la 130 de km depărtare, ceea ce nu mi se pare corect.

Sunt curios dacă va veni de la UEFA acum o suspendare de patru etape pentru Bosnia, pentru că şi suporterii ei s-au bătut cu jandarmii la meciul cu România. Din ce ne-au informat cei de la club, am fost privaţi pe nedrept de disputarea meciurilor pe Ghencea, pentru că în regulament nu aveau niciun punct care să specifice ceea ce s-a întâmplat.

Conducerea clubului nostru nu şi-a asumat galeria, au şi trimis hârtie la Federaţie. Asta este România, ce putem să mai facem? E posibil să apară peste o săptămână în care să ne zică 'ne pare rău, am judecat greşit'. Asta este”, a spus Adi Popa.

Afla mai multe despre: cupa româniei-steaua-adi popa 

viewscnt
Articole similare