Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | O nouă greşeală uriaşă a arbitrilor chiar şi cu sistemul VAR: "E gol perfect valabil pentru Rapid". Ce a văzut centralul partidei

VIDEO | O nouă greşeală uriaşă a arbitrilor chiar şi cu sistemul VAR: "E gol perfect valabil pentru Rapid". Ce a văzut centralul partidei

Rapid

Comentarii

Rapid a pierdut meciul cu Chindia, scor 1-2, însă a avut un gol anulat la scorul de 1-0 pentru echipa lui Toni Petrea.

În minutul 19, Alexandru Albu a marcat pentru Rapid, însă golul său a fost anulat în urma consultării sistemului VAR. Arbitrul Lucian Rusandu n-a validat reuşita giuleştenilor invocând un offside la Antonio Sefer, însă expertul Orange Sport în arbitraj, Constantin Zotta, n-a fost de acord cu decizia luată de centralul partidei.

"Să nu încercăm acum să-i căutăm un alibi arbitrului. Este un gol perfect valabil. Nu este nicio obstrucţie la Dugandzic, nu este cazul de aşa ceva acolo. Sefer este în poziţie de offside, dar, ca să fie sancţionabilă acea poziţie, trebuie ca jucătorul să intervină în joc, iar asta nu se întâmplă.

Mie nu mi se pare că este offside, iar la Dugandzic este o ţinere reciprocă. Este un gol perfect valabil. În plus, Sefer pleacă de acolo, nu are nicio treabă cu mingea, cu faza. Arbitrul nu a dat fault la Dugandzic, pentru că a ridicat mâna, a dat offside" , a declarat expertul Orange Sport, Constantin Zotta.

Chindia - Rapid 2-1

Chindia Târgovişte a obţinut prima victorie din actualul sezon, scor 2-1, cu Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a 12-a din Superligă.

Pe teren propriu, la Ploieşti, Chindia a deschis scorul în minutul 15, prin Daniel Popa.

În prima repriză, arbitrul Lucian Rusandu a anulat două goluri în urma analizei VAR: în minutul 19 golul rapidistului Albu, pentru offside, şi în minutul 33 golul târgovişteanului Popadiuc, tot pentru offside. In repriza secundă, Chindia a marcat pentru 2-0 prin Neguţ, care a reluat în plasă o minge respinsă de portarul Moldovan.

Sefer a redus din diferenţă pentru Rapid, în minutul 59, dar Chindia a câştigat meciul obţinând prima victorie a sezonului în Superligă.

  • CHINDIA: Căbuz - Căpuşă, Boldor, Boldor, Dumitraşcu (Fernandez 46) - Akhmatov, Vorobjovas (C. Dinu 46) - A. Şerban, Popadiuc (Passaglia 84), Neguţ (Chamed 90) - D. Popa (Grubac 78). ANTRENOR: Toni Petrea
  • RAPID: Moldovan – Onea (Fl. Ştefan 60), Săpunaru, P. Iacob, Jr. Morais – Crepulja (Emmers 71), Albu, Al. Ioniţă II (Luckassen 37) – Sefer (Pănoiu 71), Dugandzic, Costache (Papeau 37). ANTRENOR: Adrian Mutu

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare