Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | "Dacă ne bate Rapid, schimbăm antrenorul". Sâmbătă, încă un principal poate fi demis în Superligă | EXCLUSIV

ULTIMA ORĂ | "Dacă ne bate Rapid, schimbăm antrenorul". Sâmbătă, încă un principal poate fi demis în Superligă | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

O nouă schimbare de antrenor e pe cale să se petreacă în Superligă. Sâmbătă, soarta tehnicianului unei echipe cu pretenţii de play-off va fi decisă în funcţie de rezultatul partidei cu Rapid Bucureşti.

"Dacă ne bate Rapid, schimbăm antrenorul"

FC Botoşani îşi simte ameninţate şansele de calificare în play-off-ul Superligii, iar după începutul slab de campionat acţionarul Valeriu Iftime a anunţat o decizie radicală pe care e pregătit să o ia. 

FC Botoşani, care avea începuturi bune de campionat, e doar pe locul 12 în acest sezon, cu doar 13 puncte acumulate în 11 meciuri, iar moldovenii ar putea avea curând un nou antrenor.

Mihai Teja a revenit în antrenorat după luni bune pentru a îl înlocui pe Marius Croitoru, la Botoşani, unde a fost nevoie, ca de obicei, de o recunostrucţie a lotului, după ce numeorşi jucători au părăsit echipa. 

Doar că fostul principal de la FCSB nu a produs nici rezultatele, nici jocul aşteptate de Valeriu Iftime

Obişnuit cu un fotbal frumos din perioada lui Marius Croitoru la FC Botoşani, dar şi cu mai multe puncte, conducătorul l-a anunţat public pe Mihai Teja ce trebuie să facă. 

  • Dacă FC Botoşani pierde sâmbătă în Superligă, în deplasarea de la Bucureşti cu Rapid, într-un meci programat de la 21:30 pe Orange Sport 1, Mihai Teja va fi demis. 

"Din păcate, nu producem fotbal. Suntem într-o situaţie destul de dificilă mental. Cred că frica şi-a spus mult cuvântul asupra jocului. Dacă jucăm prost cu Rapid şi ne bate Rapidul, bănuiesc că va trebui să schimbăm antrenorul.

Botoşaniul, în opinia mea, astăzi, este o echipă care se bate la locurile de baraj. Aşa jucăm. Atât producem. O echipă care avea blazon, la un moment dat, acum este o amintire tristă şi asta mă deranjează şi mă doare teribil", a declarat Valeriu Iftime pentru Orange Sport.

Anunţul a fost făcut după încă un pas greşit al moldovenilor, în FC Botoşani - U Cluj 1-1

De altfel, expertul Orange Sport, Basarab Panduru, anticipa problemele de la FC Botoşani, dinainte de startul campionatului: "Da, începuturi bune, sfârşituri rele. Mihai Teja e bun la suta de metri, apoi are probeme. Ai sprijinul patronului, nu ştiu cum să ai probleme, deşi pe Botoşani n-o văd în play-off". 

Imediat după remiza cu U Cluj, Mihai Teja a dezvăluit că va discuta cu Valeriu Iftime privind banca tehnică a lui FC Botoşani. 

Afla mai multe despre: rapid bucuresti fc botosanimihai tejamihai teja valeriu iftimemihai teja fc botosaniplecare mihai teja 

viewscnt
Articole similare