Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Eugen Neagoe l-a sfidat pe arbitrul de lângă el cu un simplu gest! Şi-a dat ochelarii jos şi a oferit un moment fabulos în FC Botoşani - U Cluj

VIDEO Eugen Neagoe l-a sfidat pe arbitrul de lângă el cu un simplu gest! Şi-a dat ochelarii jos şi a oferit un moment fabulos în FC Botoşani - U Cluj

Superliga

Comentarii

Antrenorul Universităţii Cluj, Eugen Neagoe, a oferit faza zilei în Superligă, în a doua repriză a meciului FC Botoşani - U Cluj, disputat în Moldova.

Eugen Neagoe şi-a dat ochelarii jos şi a oferit faza zilei în Botoşani - U Cluj 

FC Botoşani şi U Cluj se chinuie să iasă din a doua parte a clasamentului şi s-au întâlnit în etapa cu numărul 12 din Superligă. 

Moldovenii antrenaţi de Mihai Teja au deschis scorul în minutul 56, prin Mihai Roman, care a fructificat pasa decisivă a lui Patache. 

A doua repriză a fost marcată şi de un gest sfidător al lui Eugen Neagoe, care a primit cartonaşul galben într-un final. 

Nemulţumit de o decizie de arbitraj, antrenorul ardelenilor a recurs la un gest mai puţin întâlnit în relaţia dintre membrii echipelor şi brigăzile de arbitraj. 

Eugen Neagoe s-a dus lângă al patrulea arbitru, Andrei Moroiţă, şi i-a oferit ochelarii săi, pentu a vedea mai bine fazele pe care le judecă brigada delegată la partida din Moldova, într-un gest plin de ironie. 

Antrenorul a continuat cu reproşurile, iar pentru gestul sfidător n-a fost iertat de centralul Bogdan Dumitrache, care i-a arătat cartonaşul galben. 

În cele din urmă, U Cluj a plecat cu un punct de pe terenul lui FC Botoşani, după ce Bălan a adus egalarea în minutul 75. 

În urma acestui rezultat, U Cluj rămâne pe locul 14, cu 11 puncte, în timp ce FC Botoşani e pe locul 12, cu 13 puncte. 

Afla mai multe despre: eugean neagoeochelari eugean neagoebotosani u cluj 

viewscnt
Articole similare