Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sacrificat"! Decizia radicală luată de Becali la FCSB. Motivul: "Nu e problemă. Nu vindem ca să subzistăm" | EXCLUSIV

"Sacrificat"! Decizia radicală luată de Becali la FCSB. Motivul: "Nu e problemă. Nu vindem ca să subzistăm" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a schimbat strategia din mers la echipă, în plin sezon. După ce gluma s-a îngroşat în Superligă, afaceristul i-a anunţat pe Mihai Stoica şi pe cei din staff-ul tehnic despre decizia radicală luată.

Gigi Becali, decizie radicală la FCSB

Finanţatorul FCSB a ales să sacrifice posibilitatea de a avea încasări suplimentare în Conference League, acolo unde echipa antrenată de Nicolae Dică încă are şanse de calificare din grupe, în favoarea campionatului. 

Mihai Stoica a anunţat că FCSB va alinia o echipă diferită pentru restul partidelor, cu Silkeborg, Anderlecht şi West Ham, în condiţiile în care diferenţa faţă de primele locuri din Superligă e mare. 

  • 13 e locul ocupat de FCSB în Superligă după 10 meciuri jucate, cu 11 puncte. Echipa antrenată de Nicolae Dică e la 16 puncte de liderul Farul Constanţa. 

Astfel, după ce şi-a asigurat câteva milioane de euro din Europa, Gigi Becali a decis să sacrifice bani ulteriori obţinuţi din rezultate şi să trimită linia a doua în Conference League. 

"Mulţi jucători vor fi menajaţi în Europa, pentru a nu pierde pasul cu cele din play-off. Dacă le băteam pe West Ham şi Anderlecht, era altceva. Cât timp noi am vândut cu neparticipări în Europa şi l-am vândut pe Man cu record all time, nu e problemă. Nu vindem ca să subzistăm, nu e problemă. 

Titlul e obiectivul, indiscutabil. Absolut, cred că avem şanse şi vom avea în a doua parte a campionatului, care chiar contează, o echipă mult mai bună decât acum. Revine şi Cristea şi vom avea soluţii. Fac calcule bune de obicei", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

  • Cum a arătat echipa de start a FCSB în ultimul meci din grupa de Conference League, cu Anderlecht, scor 0-0: Târnovanu - Creţu, Dawa, Tamm, Pantea - Oaidă, Edjouma, Olaru - Miculescu, Rusu, Oct. Popescu. Au mai intrat: Compagno, Cordea, Haruţ, Radunovic şi Ianis Stoica. 

Ce discuţie au avut Gigi Becali şi Mihai Stoica în contextul clasamentului din Superligă

După ce Gigi Becali s-a enervat în urma meciului FCSB - FC Argeş, 3-2, finanţatorul a dezvăluit şi o discuţie purtată cu Mihai Stoica din timpul meciului Hermannstadt - Sepsi, 1-2, în care cei doi au avut opinii diferite. 

"Marele nostru conflict (n.r. - ironic), discuţia făcută publică de patron legată de Hermannstadt - Sepsi. Eu mă uitam la meci, el, nu. Nu-mi venea să cred că Sibiul scapă spre victorie şi în meciul ăsta cu asemenea şansă şi când m-a sunat am zis că e bun rezultatul, eu am zis X (n.r. - egal). Eu am zis că nu vreau să bată Sepsi, că vreau X. 

Când văd o echipă că nu joacă nimic şi rezultatul e acesta, iar Sepsi juca, că Hermnantstadt nu ieşea din careu. Cred că Sibiul va avea dificultăţi să se menţină în play-off. Echipele aflate în afara play-off-ului acum vor ajunge în play-off. Noi avem 11 puncte, cu un meci mai puţin. 

Având în vedere că Farul şi Rapid nu pot rata play-off-ul, va fi un play-off deosebit faţă de celelalte. Acum Rapid, Farul, CFR, Universitatea Craiova, Sepsi... Toată lumea va juca în play-off şi facem un exerciţiu de imaginaţie. Dacă intrăm la şapte puncte după rotunjire faţă de primele două locuri, cu un egal între primele două locuri şi cu victorii împotriva lor le ajungem. Venim la două puncte de primele două echipe", a mai spus managerul general al FCSB, Mihai Stoica. 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalifcsb conference leaguefcsb superligaclasament superliganicolae dicamihai stoica 

viewscnt
Articole similare