Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce n-a mai ajuns Mangia la FCSB: "Eu am aflat, Doamne miluieşte!". Reacţia vehementă a lui Becali după ce antrenorul a fost acuzat de hărţuire sexuală

De ce n-a mai ajuns Mangia la FCSB: "Eu am aflat, Doamne miluieşte!". Reacţia vehementă a lui Becali după ce antrenorul a fost acuzat de hărţuire sexuală

FCSB

Comentarii

Suspendat din funcţia de selecţioner al naţionalei Maltei, după ce a fost acuzat de hărţuire sexuală de doi fotbalişti, Devis Mangia se confruntă acum cu probleme asemănătoare şi în fotbalul românesc.

Antrenorul italian a fost acuzat de Alexandra Popa, mama lui Răzvan Popa, unul dintre foştii fotbalişti pregătiţi de Mangia la U Craiova. În urma acestui scandal, Gigi Becali a reacţionat şi el, după ce a fost aproape de a-l aduce la FCSB pe antrenorul italian.

"Am vrut să-l aduc antrenor pe Devis Mangia, pentru că MM mi-a zis că e antrenor bun, profesionist. E adevărat, Craiova juca bine.

Eu m-am interesat şi la Rotaru. Rotaru nu mi-a zis exact ce, dar mi-a dat de înţeles că aşa e (n.r. - zvonurile despre hărţuirea sexuală). Şi atunci am zis că n-am cum să iau aşa ceva. Doamne, miluieşte! Când am auzit, am zis că nu-mi trebuie mie balamuc. Doamne fereşte!. M-a ferit Dumnezeu. Cum să-l iei la tine în casă, ăsta vine cu duhuri necurate.

Nu am mai zis după aia de ce nu l-am luat, să nu fiu iar amendat pentru discriminare de comisia de la Federaţie. Dacă aşa vrea Europa... Nu te joci cu ăştia.

Credeţi că Mangia face ce face că vrea el? Credeţi că el nu ştie că nu e bine ce face? El e obligat. De ce? Pentru că are stăpân. Nu se poate controla, pentru că stăpânul lui, drac, îi spune să facă aşa. Şi el face. Eu nu pe Mangia îl condamn, el e comandat de stăpân. Stăpânul lui drac, dracul care-l pune. Niciun om nu vrea să facă asta" , a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare