Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru, reacţie nervoasă despre cazul de hărţuire sexuală de la U Craiova: ”Daţi un mail la departamentul de presă”

Mihai Rotaru, reacţie nervoasă despre cazul de hărţuire sexuală de la U Craiova: ”Daţi un mail la departamentul de presă”
Comentarii

Mihai Rotaru a refuzat să comenteze acuzaţiile aduse de mama lui Răzvan Popa, care a spus că patronul Universităţii Craiova i-a lăsat impresia că-l acoperă pe Devis Mangia în cazul de hărţuire sexuală.

Devis Mangia este acuzat şi în România de hărţuire sexuală. Alexandra Popa, mama lui Răzvan Popa, susţine că antrenorul italian i-a făcut propuneri indecente şi s-a masturbat în faţa jucătorului.

Alexandra Popa a afirmat că Mihai Rotaru nu i-a lăsat impresia că este de partea jucătorului. Într-o primă reacţie, acţionarul majoritar al Universităţii Craiova a refuzat să comenteze.

Prima reacţie a lui Mihai Rotaru despre cazul de hărţuire sexuală de la Universitatea Craiova

Alexandra Popa l-a acuzat pe Mihai Rotaru că a fost destul de impasibil când i-a transmis că Devis Mangia l-a hărţuit sexual pe Răzvan Popa.

Întrebat despre cazul hărţuirii sexuale, Mihai Rotaru a reacţionat nervos şi a refuzat să comenteze:

”Dacă o să avem un punct de vedere o să-l punem pe site-ul oficial al clubului. Nu pot să vă spun dacă va exista acest punct de vedere.

O să vă anunţe colegii mei. Daţi un mail la departamentul de presă al Universităţii Craiova şi o să vă răspundă”, a fost reacţia lui Mihai Rotaru pentru gsp.ro.

Ce a spus mama lui Răzvan Popa despre Mihai Rotaru

Alexandra Popa susţine că a avut mai multe întâlniri cu Mihai Rotaru, în care i-a transmis că Răzvan Popa este constant hărţuit sexual de antrenorul Devis Mangia.

Însă, potrivit spuselor Alexandrei Popa, patronul Universităţii Craiova a încercat acopere cazul:

”Ajungem la Rotaru. I-am spus că ştiu tot, dar el nu înţelegea. I-am explicat ce am aflat cu o noapte înainte. Noi am spus fără perdea anumite lucruri. Rotaru era circumspect.

A zis: ”trebuia să spună când a jucat. Acum când nu mai joacă se interpretează... ”. M-am simţit profund jignită. A zis că ”îl mufam atunci şi gata...” Adică să-i pună fire când se mai duce la Mangia. Culpabilizarea victimei...

Rotaru a spus că nu ştia nimic şi că el verifică. Că nu a auzit nimic... Dintr-o dată a început să vorbească despre incidentul din vestiar de la Botoşani. Nu măi interesa acel incident.

Am spus că vom face dezvăluiri, că nu vom lăsa lucrurile aşa. Ne-am gândit să vorbim cu presa, iar el a zis să-l ţinem la curent şi că vrea să se întâlnească în particular cu Răzvan şi cu noi încă o dată, dar nu la birou.

Am vrut să vorbesc cu un avocat. Am vorbit la cineva pe care cunoşteam. M-a întrebat de ce parte e conducerea. Am fost şocată. Se aştepta cumva întâlnirea a doua cu Mihai Rotaru.

A fost la vreo 10 zile sau două săptămâni. Am fost cu soţul. Îmi aduc aminte că a zis «Ţin foarte mult la Răzvan, dar sunt om de afaceri». A spus că interesul lui e să-i meargă afacerea, clubul, şi că nu poate nimic pentru că ar însemna destabilizarea clubului”, a spus Alexandra Popa la GSP Live.

Afla mai multe despre: mihai rotaru 

viewscnt
Articole similare