Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Devis Mangia după ce a fost acuzat de hărţuire sexuală

Cum a reacţionat Devis Mangia după ce a fost acuzat de hărţuire sexuală

Fotbal intern

Comentarii

Devis Mangia se confruntă cu acuzaţii de hărţuire sexuală atât în România, cât şi în Malta.

În vârstă de 48 de ani, Devis Mangia este acuzat de hărţuire sexuală atât în România, cât şi în Malta.

Mama lui Răzvan Popa susţine că fostul antrenor al Universităţii Craiova i-a făcut avansuri fiului său şi s-a masturbat în faţa acestuia.

Înainte de aceste acuzaţii, Devis Mangia a fost suspendat de Federaţia de Fotbal din Malta, după ce ar fi hărţuit sexual doi jucători din naţională.

Reacţia lui Devis Mangia când a fost acuzat de hărţuire sexuală: ”Ştiri false”

Zilele trecute, un scandal uriaş a izbucnit în Malta. Devis Mangia, cel care a avut rezultate peste aşteptări cu naţionala Maltei, a fost suspendat din funcţia de selecţioner.

Imediat presa malteză a scris că antrenorul italian este acuzat de hărţuire sexuală. Victime ar fi fost doi jucători din naţionala Maltei.

La scurt timp, Devis Mangia a emis un comunicat oficial în care a negat faptul că ar fi agresat sexuală pe cineva şi a spus că informaţiile prezentate sunt false:

”În legătură cu ştirea apărută în presa din Malta, este de datoria mea să specific faptul că nu am avut niciodată, nici acum, nici în trecut, o conduită care să afecteze integritatea personală sau sexuală a unei persoane, cu atât mai puţin a unui jucător sau membru al Federaţiei.

Acestea sunt ştiri false şi nefondate, care îmi dăunează grav demnitatea şi reputaţia profesională.

În ciuda celor scrise, acest tip de comportament nici măcar nu a fost motivul deciziei Federaţiei. Dacă vor mai fi publicate informaţii de acest tip, îmi rezerv dreptul să mă adresez instanţelor pentru defăimare.

Orice viitoare comunicare va fi făcută după un acord cu Federaţia din Malta, respectând contractul existent”, se arată în comunicatul emis de Devis Mangia.

Devis Mangia, acuzat de hărţuire sexuală şi România

Încurajată de dezvăluirile făcute în Malta, mama lui Răzvan Popa s-a decis să povestească şi ea coşmarul prin care a trecut fiul său.

La GSP Live, Alexandra Popa a dezvăluit că Devis Mangia i-a făcut avansuri şi propuneri indecente lui Răzvan Popa şi chiar a ajuns să se masturbeze în faţa lui, într-o întâlnire privată:

”Mi-a spus că a avut un şoc că la o întâlnire Mangia începuse cu avansuri, cu propuneri indecente. Toate astea în timp ce începuse să se masturbeze în faţa lui. Făcusem firul imediat. Mi-am dat seama... Am vorbit mult cu el în acea seară”, a dezvăluri Alexandra Popa la GSP Live.


 

Afla mai multe despre: devis mangia 

viewscnt
Articole similare