Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Devis Mangia, acuzat că l-a hărţuit sexual pe Răzvan Popa. Mama jucătorului, declaraţii şocante: ”A început să se masturbeze în faţa lui”

Devis Mangia, acuzat că l-a hărţuit sexual pe Răzvan Popa. Mama jucătorului, declaraţii şocante: ”A început să se masturbeze în faţa lui”
Comentarii

Mama lui Răzvan Popa îl acuză pe Devis Mangia de hărţuire sexuală şi face dezvăluiri şocante.

Devis Mangia a fost suspendat de la naţionala Maltei după ce a fost acuzat de hărţuire sexuală asupra a doi jucători. Însă pare că n-au fost singurele cazuri.

Antrenorul italian este acum acuzat de mama lui Răzvan Popa că l-a hărţuit sexual pe jucător şi că i-a făcut propuneri indecente.

Alexandra Popa, mama lui Răzvan Popa a povestit la GSP Live tot coşmarul prin care fiul său a trecut şi care i-a fost provocat de Devis Mangia. Între timp, Răzvan Popa s-a retras din fotbal, deşi are doar 25 de ani.

Devis Mangia, acuzat de hărţuire sexuală asupra lui Răzvan Popa

Devis Mangia este implicat într-un scandal-monstru. Fostul antrenor al Universităţii Craiova a fost suspendat de Federaţia de Fotbal din Malta, deoarece ar fi hărţuit sexual un jucător din echipa naţională.

Însă şi trecutul îl urmăreşte pe Devis Mangia. Antrenorul în vârstă de 48 de ani este acuzat acum şi de mama luI Răzvan Popa că i-a hărţuit sexual fiul,

Femeia susţine că Răzvan Popa a trecut prin clipe de coşmar din cauza avansurilor pe care i le-a făcut antrenorul italian.

”Lucrurile s-au petrecut în primul sezon, noi am aflat în al doilea sezon. Noi am aflat în noaptea de 7 spre 8 martie 2019. Eu am spus atunci conducerii imediat. A doua zi eram la conducere. Lucrurile au fost spuse. De ce nu am făcut-o atunci? Voi explica ulteriori. El a plecat de la Craiova în vara lui 2019. Ne-a fost greu tuturor... Încă activa.

Am fost la meci (n.r. la un meci cu FC Botoşani, scor 2-2, în august 2018. Răzvan Popa a fost atunci schimbat şi s-a certat cu Mangia). A greşit o preluare, ceva... Au început gesticulări şi ţipete de pe margine. Am crezut că sunt reacţii la cald. L-a schimbat imediat. L-am aşteptat ca să vorbim cu el, dar nu am putut pentru că jucătorii au intrat în cantonament. Noi l-am aşteptat în Craiova, când a ajuns după antrenamentul de recuperare. Furia cu care a intrat în casă... Nu l-am mai văzut niciodată aşa. Ne-a spus că nu ştie cât mai poate rezista. că nu răspunde de ce ar putea face... Ne-am speriat. El e foarte calm, nu e conflictual.

Ne-a spus tot. Că atunci când l-a schimbat a trecut pe lângă el şi i-a spus în italiană «Îţi voi sparge faţa în vestiar». Am crezut că a spus la cald. A intrat în vestiar, a uitat să închidă uşă... Ştiu de la Răzvan, din ce îşi aduce aminte, că Mangia i-a pus mână în gât şi l-a lipit de zid. Nu-şi mai aduce aminte... Ştie că secunzii îi spuneau lui Răzvan să se calmeze, dar nu el trebuia să se calmeze. A fost o reacţie urâtă. Refuz să cred că din partea conducerii nu a fost nicio reacţie. Puteau spune că s-a sărit calul, să-şi ceară scuze

S-a întors Rotaru şi i-a spus să vină la Snagov. Răzvan s-a dus şi s-a întors rapid. Am crezut că nici nu s-au întâlnit. I s-a spus că va fi amendat cu 5.000 de euro şi va fi trimis la echipa a doua. Rotaru nu l-a întrebat care era varianta lui, ce s-a întâmplat. Nu l-a interesat.

A stat cam o lună la echipa a doua. A revenit la prima echipă, ne dăm seama că a fost exclus şi nu va mai juca nici măcar 2-3 minute. Ni se spunea că totul e din cauza faptului că a plecat de la conducere Atunci a fost cele mai grele momente. Intervine depresia. Încep să se vadă efectele depresiei. Se transformă fizic. Pune multe kilograme pe el. E transformat.

Psihic era căzut... Vedea totul în negru. Se izolează, nu mai putem comunica cu el, nu ne mai primea în vizită. Nu mai era o comunicare normală. Asta a fost cel mai greu. Ne dăm seama că trebuie să plece din acel mediu.

Intuiam că ceva s-a întâmplat. Şi m-am hotărât să vorbesc cu Rotaru. Poate în subconştient căutam un ajutor. Răzvan era praf, era căzut rău. Nu puteam vorbi cu Rotaru fără acordul lui Răzvan. L-am sunat. Eu vorbeam, aveam argumente, dar el tăcea. Mi-a dat un OK calm. Îmi dă numărul lui Rotaru, îl sun. Era prima dată când vorbeam cu el. Am spus să nu am probleme fotbalistice. Spun că e vorba de probleme de familie. Rotaru a fost foarte drăguţ. A zis că vine la Bucureşti, dar am spus că mă duc eu la Craiova. Asta se întâmpla pe 7 martie 2019. Nu voi uita niciodată acea zi.

Am plecat spre Craiova. Am intrat în apartamentul lui Răzvan şi mă întreabă când am stabilit să mă văd cu Rotaru. Se uita şi mă întreba de ce nu venise şi tatăl lui. A zis «Eu mâine spun tot». Gravitatea din vocea lui... A văzut că mă pierdusem puţin. A zis să stau calmă.

Ştiam de câteva întâlniri pe care le-a avut în particular cu acest antrenor. Chiar Rotaru l-a sunat pe Răzvan şi i-a zis că antrenorul vrea să-l cunoască. Ni s-a părut că e ceva de bine.

El ne-a povestit de prima întâlnire, de a doua. Ştiam că le stopase ulterior, începea să le refuze. Una a refuzat-o de faţă cu mine, alta de faţă cu prietenii. Mangia îl căuta, iar el se eschiva. Noi ne gândeam că Mangia îl critică, la asta ne gândeam.

La prima întâlnire, Mangia i-a zis că a văzut că e introvertit, că şi el e la fel. Că seamănă şi îl înţelege. Ştiu foarte puţin. Răzvan credea că Mangia e interesat de viaţa extrasportivă şi voia să discute cu jucătorii.

A început să-mi povestească direct anumite lucruri. Mi-a spus: ”ştii întâlnirile alea de îmi spuneai tu?” Hai să-ţi spun eu de ce nu mă mai duceam la întâlniri.

Şi mi-a spus că a avut un şoc la o întâlnire, în momentul în care acest antrenor, acest individ, a început cu avansuri, cu propunere indecente, toate astea în timp ce începuse să se masturbeze în faţa lui.

Am vrut să vorbesc cu un avocat. Am vorbit la cineva pe care cunoşteam. M-a întrebat de ce parte e conducerea. Am fost şocată. Se aştepta cumva întâlnirea a doua cu Mihai Rotaru

. A fost la vreo 10 zile sau două săptămâni. Am fost cu soţul. Îmi aduc aminte că a zis «Ţin foarte mult la Răzvan, dar sunt om de afaceri». A spus că interesul lui e să-i meargă afacerea, clubul, şi că nu poate nimic pentru că ar însemna destabilizarea clubului”, a dezvăluit mama lui Răzvan Popa la GSP Live.

Răzvan Popa a plecat de la Universitatea Craiova în vara lui 2019 şi s-a transferat la Gaz Metan Mediaş. Ulterior, a ajuns la Poli Iaşi şi la Dinamo şi, la începutul acestui an, s-a lăsat de fotbal:

”Nimic n-a mai fost la fel pentru el. Se schimbase total. A mai rămas probabil din inerţie puţin...”, a mai povestit Alexandra Popa.

Afla mai multe despre: devis mangia 

viewscnt
Articole similare