Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a răbufnit în direct: "De aia urlu şi ţip". Ce l-a nemulţumit pe patronul FCSB-ului: "Nu mă mai interesează Europa, băgăm rezervele"

Gigi Becali a răbufnit în direct: "De aia urlu şi ţip". Ce l-a nemulţumit pe patronul FCSB-ului: "Nu mă mai interesează Europa, băgăm rezervele"

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat meciul cu FC Argeş cu mari emoţii, scor 3-2, şi a urcat pe locul 13 în Superligă. Cu doar 11 puncte obţinute în cele zece partide disputate de echipa sa, Gigi Becali are emoţii în privinţa calificării în play-off.

FCSB joacă acum în Superligă cu Petrolul, duminică, astfel că patronul roş-albaştrilor a anunţat deja că echipa sa va intra cu rezervele în meciul de joi, din Danemarca, împotriva lui Silkeborg.

"Nu ştiu ce se va întâmpla joi, nu aia e problema mea. Problema mea e că nu prindem play-off-ul, de aia urlu şi ţip. Ţineţi de minge, de nu ţineţi de minge, jucăm cu Real Madrid?

Normal că jucăm cu rezervele în Danemarca, noi trebuie să o batem pe Petrolul. MM îmi spunea că vrea să o bată pe Sepsi, nu mai avem treabă cu Petrolul, dar nu e aşa, noi avem meci cu Petrolul. Nu poţi să le scoţi din play-off decât pe Petrolul, Sepsi şi UTA.

Am ajuns să ţin cu CFR Cluj. Am ţinut cu Farul în meciul cu UTA şi cu CFR în meciul cu Petrolul. Eu trebuie să le dau jos pe UTA, Sepsi şi Petrolul. Pe Hermannstadt noi nu o mai putem prinde" , a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

FCSB - FC Argeş 3-2

FCSB a învins-o, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, pe FC Argeş, într-un meci al etapei a 12-a a Superligii.

FCSB a marcat prin Compagno ’11, ’64 (penalty) şi Cordea ’87. Pentru FC Argeş au înscris Calcan ‘5 şi Garita ’79.

  • FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Haruţ, Tamm, S. Şerban (Pantea ’46) – Cordea (Nikolov ’90), Edjouma, Olaru (Oct. Popescu ’86) – Omrani (Oaidă ’46), Compagno, Fl. Coman (Miculescu ’74). Antrenor: Nicolae Dică
  • FC Argeş: Straton – Tofan, Dobrosavlevici, Cestor, Vianna – Njike (Donisa ’76), Alceus (Meza Colli ’60) – Jakolis (Şerban ’76), Işfan, Calcan (Bertrand ’65) – Garita. Antrenor: Andrei Prepeliţă

Afla mai multe despre: becalifcsb 

viewscnt
Articole similare