Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reghecampf, lovitură dură pentru Anamaria Prodan. Ce decizie a luat fostul antrenor al Universităţii Craiova

Reghecampf, lovitură dură pentru Anamaria Prodan. Ce decizie a luat fostul antrenor al Universităţii Craiova

Diverse

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf a făcut demersurile pentru ceea ce poate fi o lovitură dură pentru Anamaria Prodan.

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan n-au rămas în cele mai bune relaţii, deşi ani la rând au pozat în cuplul perfect.

Recent, cei doi s-au luat la bătaie în mijlocul străzii şi cazul a ajuns la poliţie, unde a fost deschis un dosar penal. Însă Reghecampf pregăteşte o lovitură dură pentru fosta lui soţie.

Lovitura pregătite de Laurenţiu Reghecampf pentru Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan au divorţat oficial de aproape un an, după ani în şir în care au pozat în familia perfectă.

Între timp, fostul antrenor al FCSB-ului şi al Universităţii Craiova şi-a refăcut viaţa şi a întemeiat o familie cu tânăra Corina Caciuc. Cei doi au şi un copil, pe care l-au botezat recent.

Însă legătura dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan este în continuare cu mari probleme. Recent, cei doi s-au luat la bătaie şi poliţia le-a impus ordine de restricţie. Cei doi s-au ales şi cu dosar penal.

Cei doi încă mai au însă lucruri de împărţit. Laurenţiu Reghecampf a cerut în instanţă ca fosta lui soţie să nu-i mai folosească numele. Aici intervine o mare problemă pentru Anamaria Prodan.

Înainte de căsătoria cu Laurenţiu Reghecampf, Anamaria purta numele fostului soţ, Tibi Dumitrescu. Înainte de a lua numele Dumitrescu, pe femeia de afaceri o chema Anamaria Tănase, după tatăl ei.

Interesant este că Anamaria nu figurează în niciun document oficial cu numele Prodan, ci acesta a fost preluat de la mama sa, regretata Ionela Prodan, care a decedat în 2018.

”Nu m-a chemat Prodan. Mi s-a zis pentru că mama era Prodan. Eu sunt Anamaria Ionela Tănase de la naştere. După primul soţ, am schimbat actele şi am fost Dumitrescu. Acum sunt Anamaria Ionela Reghecampf. Prodan n-am fost niciodată”, a dezvăluit Anamaria, într-o declaraţie făcută în urmă cu mai mulţi ani.

Practic, după cererea depusă de Laurenţiu Reghecampf, Anamaria va fi nevoită fie să revină la numele de Dumitrescu, fie la cel de Tănase. De asemenea, este obligată să-şi schimbe toate actele în care figurează ca Anamaria Reghecampf.

Afla mai multe despre: reghecampf 

viewscnt
Articole similare