Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Prepeliţă a dezvăluit ce i-a provocat problemele medicale de la meciul cu FCSB: ”Încerc să îmi revin, am făcut investigaţii”

Andrei Prepeliţă a dezvăluit ce i-a provocat problemele medicale de la meciul cu FCSB: ”Încerc să îmi revin, am făcut investigaţii”

FC Argeș

Comentarii

În conferinţa de presă dinaintea partidei dintre FC Argeş şi Universitatea Craiova, Andrei Prepeliţă (36 de ani) a dezvăluit ce i-a provocat problemele medicale de la meciul cu FCSB. În minutul 27 al acelei confruntări, antrenorul piteştenilor a fost nevoit să meargă la vestiare, pentru că nu se simţea bine.

Instalat în urmă cu aproape doi ani pe banca tehnică a lui FC Argeş, Andrei Prepeliţă a depăşit toate aşteptările în Trivale, în ciuda faptului că se află la prima experienţă în antrenorat.

În primele câteva luni ca principal pe stadionul Nicolae Dobrin, tehnicianul de 36 de ani a condus-o pe FC Argeş de pe ultimul loc, la un pas de play-off.

Apoi, în primul sezon complet aflat pe banca tehnică, Prepeliţă a reuşit să îi ducă pe piteşteni şi mai departe, în play-off, în ciuda faptului că lotul său nu era foarte valoros.

Deşi a reuşit aceste performanţe la Piteşti, antrenorului încă i se scandează constant <<demisia!>>, iar nici conducerea nu pare să aibă mare încredere în el.

Tehnicianul lui FC Argeş a primit un ultimatum înaintea partidei cu FCSB, iar, după nici jumătate de oră din meci, i s-a făcut rău şi a fost nevoit să plece la vestiare.

Invitat în studioul Orange Sport în urma partidei, Basarab Panduru a sugerat că problemele sale medicale puteau fi provocate de presiunea resimţită la Piteşti.

Andrei Prepeliţă a dezvăluit ce i-a provocat problemele medicale de la meciul cu FCSB

Iar, în cadrul conferinţei de presă dinaintea următoarei confruntări din Liga 1, cu Universitatea Craiova, Andrei Prepeliţă a confirmat această ipoteză şi a dezvăluit că deja urmează un tratament.

Ne dorim o victorie ca să trecem acest prag de 13 puncte care ne poartă ghinion. Sunt bine, încerc să îmi revin, nu sunt 100%.

Pentru mine a fost ceva neaşteptat, dar, deşi discutam cu apropiaţii, cu familia, cu prietenii, că nu pun la suflet unele lucruri, se pare că se acumulează în interior şi organismul îţi mai dă câte un semn.

Am făcut unele investigaţii. Am în continuare nişte dureri de cap, dar sper să îmi treacă. Am nişte pastile de la doamna doctor, dar voi fi pe bancă, nu am restricţii, să spun aşa.

Şi dacă nu le trăiesc pe bancă... cât am stat în interior, sub supravegherea doctorului, la meciul cu FCSB... mai rău a fost, să nu fiu acolo”, a declarat Andrei Prepeliţă.

Afla mai multe despre: andrei prepeliţă 

viewscnt
Articole similare