Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou colos în Liga 1: "bijuterie" de 100 de milioane €, antrenor uriaş! Clubul devine o forţă

Un nou colos în Liga 1: "bijuterie" de 100 de milioane €, antrenor uriaş! Clubul devine o forţăgalerie foto

Superliga

Comentarii

Farul se va bucura, în viitorul apropiat, de un nou stadion, la Constanţa. Noua arenă de la malul Mării Negre va costa aproximativ 100 de milioane de euro şi va transforma clubul lui Gică Hagi într-un adevărat colos în Liga 1, după fuzionarea de acum un an dintre Farul şi Viitorul.

Emulaţia creată de fuzionarea dintre Viitorul, echipa lui Gică Hagi, şi Farul, brand deţinut de Ciprian Marica, a adus promisiunea unui stadion la Constanţa. Pentru ca Farul, clubul de tradiţie rezultat din fuzionare, să devină un adevărată colos în campionatul României.

Un nou colos în Liga 1: "bijuterie" de 100 de milioane €, antrenor uriaş! Clubul devine o forţă

O nouă "bijuterie" de stadion va apărea în Liga 1, în viitorul apropiat. Farul va fi echipa care se va bucura de o nouă arenă, care va costa aproximativ 100 de milioane de euro. Construcţia noii arene de la Constanţa va urma să înceapă, cel mai devreme, în toamna lui 2023.

Primarul Constanţei, Vergil Chiţac, a anunţat că proiectul pentru noul stadion din oraşul Constanţa "a intrat în linie dreaptă".

Stadionul Farului va avea 18.190 de locuri, iar costurile totale aferente ridicării arenei se ridică la aproximativ 100 de milioane de euro. Pentru demararea lucrărilor, Ministerul Dezvoltării va elabora proiectul de Hotărâre de Guvern, iar proiectul va trebui să obţină toate avizele necesare.

Odată cu construcţia noului stadion, având în vedere transferurile făcute, rezultatele obţinute şi faptul că are un antrenor cu nume uriaş - Gică Hagi -, e de aşteptat ca Farul să devină un colos în Liga 1.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO CU MACHETA NOULUI STADION AL FARULUI

Gică Hagi, în luna mai 2022: "Cred că în 2024 vom putea juca pe noul stadion"

Gheorghe Hagi (57 de ani), finanţator şi manager tehnic la Farul, declara în luna mai că în 2024 echipa condusă de acesta va putea juca pe noul stadion din Constanţa:

„Avem autorităţile aproape. Din punctul meu de vedere, cred că în 2024 se poate finaliza stadionul, dacă se doreşte. Toată lumea îşi doreşte stadionul. Trebuie să vină o aprobare de la Bucureşti şi se pare că lucrurile sunt în regulă. Cred că în 2024, în vară, putem să jucăm pe noul stadion.

Vrem să facem un stadion, dar suntem un club 100% privat. Stăm bine şi la Academie, avem sponsorizări foarte multe, avem şi cea mai mare firmă din România la noi pe piept, ne susţine copiii”, declara Gheorghe Hagi la acea vreme.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: farulstadiongalerie fotogica hagistadion farul 

viewscnt
Articole similare