Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist al Chindiei şi-a achiziţionat o locuinţă în Bucureşti. Motivul din spatele investiţiei: ”E soluţia cea mai sigură”

Un fotbalist al Chindiei şi-a achiziţionat o locuinţă în Bucureşti. Motivul din spatele investiţiei: ”E soluţia cea mai sigură”
Comentarii

Revenit în România, tot la Chindia Târgovişte, după doar patru luni petrecute în Coreea de Sud, Daniel Popa (27 de ani) a dezvăluit că a investit o parte importantă din banii câştigaţi la Daejeon Hana Citizen într-un apartament în Bucureşti.

Daniel Popa a petrecut doar patru luni în Coreea de Sud, în eşalonul secund, la Daejeon Hana Citizen, nefiind capabil să se integreze într-o ţară atât de diferită de România.

Revenit în ţară rapid, atacantul de 27 de ani s-a întors măcar cu buzunarele mai pline şi a investit o parte importantă din banii câştigaţi în Coreea într-o locuinţă în Bucureşti.

Motivul? Acesta nu se consideră foarte priceput la afaceri, dar ar dorit să investească banii câştigaţi în carieră în ceva tangibil, pentru a nu îi pierde.

Aşadar, ”Iliuţă” Popa plănuieşte să închirieze apartamentul cumpărat şi să mai achiziţioneze câteva locuinţe, cu acelaşi scop.

Un fotbalist al Chindiei şi-a achiziţionat o locuinţă în Bucureşti

E adevărat, sunt foarte liniştit acum, chiar dacă am pierdut o grămadă de bani când m-am întors acasă. S-au scris multe răutăţi şi jigniri la adresa mea pe marginea transferului în Coreea.

Dar am încercat să nu le bag în seamă. Realitatea e că mai aveam doar patru luni de contract, trebuia să vin în ţară pentru nuntă, pierdeam multe meciuri, aşa că am convenit de comun acord să încetăm colaborarea în condiţii civilizate pentru toată lumea.

(n.r. ai rămas cu o gaură mai mare de 100.000 de dolari?) Nu chiar! Ceva mai mult de 50.000 de euro. Dar eu n-am pus niciodată banii în prim plan. M-au interesat sănătatea şi familia înainte de orice altceva.

Am avut la început şi o primă de instalare foarte bună. N-am de ce să mă plâng. Plus că, deşi am jucat destul de puţin timp, am învăţat multe lucruri din punct de vedere sportiv, într-un fotbal cu o organizare şi o seriozitate impecabile.

Nu am timp de bussines şi nici nu mă pricep foarte tare. Dar am început să investesc în imobiliare în Bucureşti. Am cumpărat deja un apartament să-l dau la închireiere, vreau să mai iau câteva, fiindcă e soluţia cea mai sigură în aceste vremuri complicate.

Nu vreau să mă arunc cu capul înainte în cine ştie ce afacere pe care n-o stăpânesc şi să pierd aiurea banii pe care i-am muncit cu sacrificii şi multă transpiraţie”, a declarat Daniel Popa, pentru Playsport.

Afla mai multe despre: daniel popa 

viewscnt
Articole similare