Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL ”Înţelegerea a luat sfârşit”. Daniel Popa, OUT de la Daejeon după doar trei luni

OFICIAL ”Înţelegerea a luat sfârşit”. Daniel Popa, OUT de la Daejeon după doar trei lunigalerie foto
Comentarii

Daniel Popa (26 de ani) a părăsit-o pe Chindia Târgovişte la finalul lunii martie, pentru a face pasul în a doua ligă coreeană, la Daejeon Hana Citizen. Însă, după doar nouă meciuri în trei luni, atacantul îşi încheie deja aventura!

OFICIAL ”Înţelegerea a luat sfârşit”. Daniel Popa, OUT de la Daejeon după doar trei luni

Daniel Popa a fost achiziţionat de Daejeon Hana Citizen, echipa cu pretenţii din a doua ligă coreeană, care i-a plătit Chindiei suma de 100.000 de euro pentru atacant.

Din păcate pentru târgovişteni, aceştia nu s-au putut opune mutării, întrucât acesta avea clauza de reziliere din contract stabilită la suma plătită de coreeni.â

Daniel Popa nu s-a putut impune în Coreea de Sud şi a reuşit să aibă doar 9 apariţii în tricoul celor de la Daejeon.

Daejeon Hana Citizen a anunţat luni dimineaţa că Daniel Popa a plecat de la echipă. ”Din păcate, înţelegerea dintre Daniel Popa şi Daejeon Hana Citizen a luat sfârşit. Sperăm ca viitorul lui Popa să fie plin de realizări şi noroc”, au scris sud-coreenii pe pagina oficială de Facebook.

Daniel Popa e foarte aproape de o întoarcere în campionatul Românie. Acesta este în negocieri avansate cu fosta sa echipă, Chindia Târgovişte! Aflaţi în cantonament la Braşov, dâmboviţenii de la Chindia caută soluţii pentru completarea lotului. Zvonurile susţin că cele două părţi sunt deja în negocieri şi că restul detalilor de pus la punct sunt doar nişte formalităţi.

Popa avea un salariu mare în Coreea de Sud, 27.000 de euro lunar. Dacă ar fi rezistat încă un an în Coreea, suma anuală pe care ar fi primit-o ar fi fost 450.000 de euro.

După trei luni în Coreea de Sud, Popa urmează să revină la Chindia cu o sumă impresionantă în cont: atacantul a încasat nu mai puţin de 20.000 de euro lunar la Daejeon.

  • 600.000 de euro este cota lui Daniel Popa, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Atletic Fieni, FCM Târgovişte, Dinamo şi FC Botoşani sunt celelalte echipe la care a evoluat Daniel Popa de-a lungul carierei.

Afla mai multe despre: daniel popachindiadaejeon hana citizen 

viewscnt
Articole similare