Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gicu Grozav, ”nemulţumit” de sistemul de joc de la Petrolul Ploieşti: ”Probabil m-ar fi avatanjat altul. Eu aştept mai mult de la mine!” EXCLUSIV

Gicu Grozav, ”nemulţumit” de sistemul de joc de la Petrolul Ploieşti: ”Probabil m-ar fi avatanjat altul. Eu aştept mai mult de la mine!” EXCLUSIV

Petrolul

Comentarii

Gicu Grozav, atacantul celor de la Petrolul Ploieşti, a oferit un interviu în exclusivitate, pentru OrangeSport.

Gicu Grozav (31 de ani) s-a întors în această vară în Liga I şi a semnat cu Petrolul Ploieşti. Fotbalistul a fost atras de proiectul echipei Petrolul Ploieşti şi a decis să revină în Liga I. 

Grozav a mai jucat la Petrolul în anul 2012, când a reuşit să marcheze 10 goluri în 33 de meciuri. Gicu vine după un sezon cu 26 de meciuri jucate, şapte goluri marcate şi un assist la MTK Budapesta.

După 3 ani în Ungaria, unde a jucat pentru Kisvarda, Diosgyor şi MTK Budapesta, Grozav s-a întors în Liga I.

Gicu Grozav a recunoscut că încă nu a intrat în cea mai bună formă. Fotbalistul recunoaşte că are pretenţii mult mai mari de la el. De asemenea, fostul internaţional a dezvăluit că sistemul de joc în 5 fundaşi nu este tocmai pe placul său. 

”Să fiu sincer nu, eu aştept mai mult de la mine, sunt conştient că pot oferi mai mult, dar pas cu pas, cred că voi ajunge la un nivel mai bun şi o să muncesc pentru asta.

Da, îmi este mai greu în sistem cu 5 fundaşi, dar e decizia antrenorului, trebuie să ne conformam şi să dăm ce avem mai bun, probabil m-ar fi avantajat un alt sistem”, a spus Gicu Grozav, în exclusivitate, pentru OrangeSport. 

Gicu Grozav a jucat în acest sezon 12 meciuri pentru Petrolul şi a reuşit să marcheze 3 goluri. 

Afla mai multe despre: petrolul-gicu grozav-liga 1 

viewscnt
Articole similare