Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, în negocieri cu o echipă din Anglia! Anunţul neaşteptat făcut cu scurt timp înainte de a fi dezvăluit acordul CFR-ului cu Cosmin Contra

Dan Petrescu, în negocieri cu o echipă din Anglia! Anunţul neaşteptat făcut cu scurt timp înainte de a fi dezvăluit acordul CFR-ului cu Cosmin Contragalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

În ciuda faptului că a anunţat că s-a înţeles cu patronul Nelu Varga pentru a rămâne la club, Dan Petrescu (54 de ani) tot pare a fi aproape de finalul drumului la CFR Cluj, după ce campioana ar fi ajuns la un acord cu Cosmin Contra pentru înlocuirea sa.

În urmă cu câteva săptămâni, Dan Petrescu părea a fi la finalul drumului la CFR Cluj, după ce antrenorul şi patronul Nelu Varga au dat de înţeles prin declaraţii că o despărţire este iminentă.

”Dragoste cu sile nu se poate”, explica finanţatorul campioanei, iar varianta Cosmin Contra deja era înaintată pentru înlocuirea tehnicianului cu patru titluri de campion în Gruia.

O întâlnire avea să aibă loc între cele două părţi, dar, în urma unui apel telefonic cu patronul, Dan Petrescu a dezvăluit că nu mai are rost să se întâlnească, întrucât au decis să continue colaborarea.

În ciuda acestui lucru, joi a fost anunţat că Nelu Varga a ajuns la un acord cu acelaşi Cosmin Contra pentru înlocuirea ”Bursucului”, cel mai probabil în pauza de iarnă.

Deşi rezultatele s-au îmbunătăţit de la ultimele veşti despre ”divorţ”, şefii din Gruia încă nu ar fi mulţumiţi de anumite aspecte ale conduitei lui Petrescu şi ar dori oricum să îl înlocuiască.

Aceste veşti au venit la scurt timp după ce a fost anunţat că Dan Petrescu tocmai s-a aflat în negocieri cu o echipă din Anglia, din Championship, Huddersfield Town.

Dan Petrescu, în negocieri cu Huddersfield Twon

Conform ziare.com, formaţia din eşalonul secund a purtat tratative cu tehnicianul CFR-ului în urmă cu câteva săptămâni, înainte de a îl instala pe banca tehnică pe noul său antrenor.

Aflată la coada clasamentului, Huddersfield, care în urmă cu doar trei ani se afla în Premier League, a decis să îl demită Danny Schofield şi să îl înlocuiască cu Mark Fotheringham.

Totuşi, înainte ca tehnicianul scoţian să fie numit, Dan Petrescu ar fi negociat preluarea echipei, dar, conform sursei citate, clubul ar fi ales să meargă în altă direcţie.

Cu şase zile înainte ca Huddersfield să îl prezinte oficial pe Fotheringham, Dan Petrescu a sugerat, în direct la Orange Sport, că ar putea să plece de la CFR fie dacă este demis, fie dacă ”vine o echipă din Anglia” şi îi plăteşte clauza.

  • Patru titluri a câştigat Dan Petrescu alături de CFR Cluj, adică jumătate dintre cele opt pe care le are campioana în palmares.
  • ”Burscul” a stat pe banca echipei din Gruia la 182 de partide, în trei mandate.

În prezent, Huddersfield se află pe locul 23 în Championship, din 24, cu opt puncte după 11 etape. Sezonul trecut, echipa ajunsese în finala barajului pentru Premier League, unde a fost învinsă de Nottingham Forest.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare