Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Haaland şi clauza de reziliere. Cum a comentat Guardiola posibila plecare a norvegianului la Real Madrid: "Mereu îmi fac griji"

Haaland şi clauza de reziliere. Cum a comentat Guardiola posibila plecare a norvegianului la Real Madrid: "Mereu îmi fac griji"

Manchester City

Comentarii

Pep Guardiola a dezminţit informaţiile referitoare la existenţa unei clauze de reziliere în contractul norvegianului Erling Haaland, după ce norvegianul a marcat alte două goluri în partida cu FC Copenhaga (5-0) din Liga Campionilor.

După hat-trick-ul reuşit împotriva rivalei Manchester United, duminică, în campionatul Angliei, Haaland a ieşit din nou la rampă şi a punctat de două ori în prima repriză a meciului cu danezii, ajungând la un total de 19 goluri în 12 partide disputate de la debutul acestui sezon, în toate competiţiile (14 în Premier League şi 5 în Champions League).

Ziua de miercuri a început însă cu zvonurile venite din Spania, referitoare la o clauză în contractul lui Haaland, care i-ar permite norvegianului să plece la Real Madrid în 2024, însă Guardiola a negat existenţa acesteia.

"Nu este adevărat. Nu are o clauză de reziliere pentru Real Madrid sau pentru orice altă echipă. Nu putem controla zvonurile şi oamenii care vorbesc. Îmi fac mereu griji despre cea ce putem controla.

Ceea ce este important e că Haaland s-a adaptat foarte bine, avem sentimentul că el este fericit aici. Vom încerca să-i facem fericiţi pe toţi cei care vor să rămână. Ce va fi în viitor, nimeni nu ştie. Dar Haaland este fericit, s-a integrat perfect, este incredibil de iubit şi acesta este cel mai important lucru'', a declarat managerul lui Manchester City.

Guardiola a mai spus că decizia de a-l înlocui pe Haaland cu Cole Palmer la pauza meciului cu FC Copenhaga nu a fost planificată dinainte, dar a profitat de proporţiile scorului (3-0 pentru City cu cinci minute înainte de pauză), pentru a-i oferi un respiro norvegianului înaintea meciului de sâmbătă cu Southampton, din campionatul Angliei.

Afla mai multe despre: guardiolahaaland 

viewscnt
Articole similare