Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra, aproape de revenirea în Superligă! S-ar fi înţeles cu un club care se bate la titlu

Cosmin Contra, aproape de revenirea în Superligă! S-ar fi înţeles cu un club care se bate la titlu

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu (54 de ani) încă poate pleca de la CFR Cluj!

Cosmin Contra, aproape de revenirea în Superligă! S-ar fi înţeles cu un club care se bate la titlu

Cosmin Contra (46 de ani), fostul selecţioner al României, negociază preluarea postului de antrenor principal la CFR Cluj.

Deşi Dan Petrescu şi Nelu Varga au ajuns de curând la un armistiţiu, nu e totul roz în Gruia. Negocierile dintre Cosmin Contra şi Nelu Varga nu au încetat, în ciuda faptului că Dan Petrescu a rămas pe banca tehnică a campioanei. Semn că Varga nu a renunţat la ideea ”Contra în Gruia”, conform gsp.ro.

Rezultatele din Conference şi din campionat pot să menţină colaborarea cu Petrescu sau s-o încheie în iarna aceasta, mai anunţă sursa citată anterior. 

Contra ar reveni în fotbalul românesc după 2 ani, în decembrie 2020 acesta o părăsea pe Dinamo. În acea perioadă cu Cosmin Contra la cârmă, august - decembrie 2020, Dinamo a câştigat doar 3 dintre cele 11 meciuri jucate. În rest, au fost două egaluri şi 6 înfrângeri.

Tehnicianul este liber de contract după despărţirea din vară de Al Ittihad.

Dan Petrescu nu renunţă la clauză

După meciul cu FC Argeş, câştigat cu 1-0, Dan Petrescu a transmis că vrea ca al său contract, scadent în 2024, să fie respectat şi a anunţat că nu va pleca decât dacă îi este plătită clauza de reziliere.

”E părerea lui (n.r. Varga), eu nu pot să vorbesc decât despre meciul cu FC Argeş. I-am felicitat, victorie importantă, în rest nu le-am zis nimic, ce să le zic. Dacă sunt antrenorul lui CFR şi mai am 2 ani contract? Cum să renunţ la clauză? Antrenorii dinaintea mea au renunţat? Doamne fereşte! În toată lumea există contracte, eu am unul şi trebuie respectat”, a spus Petrescu, la finalul meciului cu FC Argeş.

Recent, Varga l-a şi contactat pe Cosmin Contra, cu care a ajuns la un acord. Cosmin se afla în vacanţă în Grecia în acel moment şi îi transmisese lui Neluţu că era dispus să plece spre Cluj imediat cum conducerea reuşea să-l convingă pe Dan să renunţe.

LIVE TEXT | Slavia Praga - CFR Cluj, azi, de la ora 22:00 pe orangesport.ro. Echipele probabile

Afla mai multe despre: cosmin contracfr cluj 

viewscnt
Articole similare