Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lecţia pe care Basarab Panduru le-a predat-o lui Gigi Becali şi Nicolae Dică după Silkeborg - FCSB 5-0: "Respectul oamenilor l-ai pierdut în seara asta" | EXCLUSIV

Lecţia pe care Basarab Panduru le-a predat-o lui Gigi Becali şi Nicolae Dică după Silkeborg - FCSB 5-0: "Respectul oamenilor l-ai pierdut în seara asta" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, consideră că felul în care FCSB a abordat meciul cu Silkeborg şi rezultatul final, 0-5, vor avea efect asupra suporterilor echipei.

Basarab Panduru, după Silkeborg - FCSB 5-0

FCSB a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 5-0, de formaţia daneză Silkeborg, într-un meci contând pentru grupa B din Conference League. FCSB a prezentat o echipă cu multe rezerve, iar danezii s-au impus controlând meciul de la un cap la altul.

Basarab Panduru consideră că victoria lui Silkeborg era previzibilă, dar a fost mirat de diferenţa mare de scor. După ce a dictat ca titularii să fie odihniţi, lui Gigi Becali i s-a atras atenţia că suporterii vor fi cei care vor reacţiona. 

De asemenea, faţă de meciurile în care s-a jucat cu casa închisă, Basarab Panduru se aşteaptă la o scădere drastică a audienţei la următoarele partide. 

"E normal, rezultatul e mare la FCSB. Cine voiai să joace? Că a dat 1.7 milioane pe Miculescu e una, că ce joace e alta. Octavian Popescu a dat pasă în centru acolo, dar ce a jucat el? Era bandă, dar intra în bandă. Un 4-4-2 a fost cu ceva Suedia, facem 4-2-2-2. 

E o seară complicată pentru FCSB, una în care vii din urmă cu şapte milioane luate, dar ai pierdut respectul. 

Nu vor fi mulţi suporteri cu Silkeborg (n.r. la retur). 10.000? 15.000 mi se par mulţi. Respectul oamenilor l-ai pierdut în seara asta, că mai bine dai şapte milioane de euro din buzunar decât să pierzi respectul oamenilor. Pe moment l-ai pierdut, dar depinde de tine dacă îl recapeţi. Să nu-i tragi suta de lei la peluză. Au tras pe poartă? Nu, au fost nişte şuturi peste poartă, dar niciun şut pe poartă", a declarat Basarab Panduru pentru Orange Sport. 

După trei etape din grupa B, FCSB se află pe ultimul loc al grupei, cu un punct. 

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare