Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştefan Târnovanu, distrus după ce FCSB a fost umilită de Silkeborg, scor 5-0: ”O să vedem dacă mai pot dormi!”

Ştefan Târnovanu, distrus după ce FCSB a fost umilită de Silkeborg, scor 5-0: ”O să vedem dacă mai pot dormi!”
Comentarii

Echipa FCSB a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 5-0, de formaţia daneză Silkeborg, într-un meci contând pentru grupa B din Conference League.

FCSB a prezentat o echipă cu multe rezerve, iar danezii s-au impus controlând meciul de la un cap la altul.

Klynge a deschis scorul în minutul 3, apoi Kusk a înscris pentru 2-0 în minutul 8. În minutul 24, lui Klynge i s-a anulat un gol pe motiv de ofsaid, dar în minutul 35 Silkeborg a primit un penalty, pentru jocul periculos al lui Miculescu, şi Helenius a transformat lovitura de pedeapsă. Thordarson a majorat diferenţa la 4-0 în minutul 58, pentru ca Adamsen să închidă tabela în minutul 71.

La finalul meciului, portarul Ştefan Târnovanu şi-a găsit cu greu cuvintele. El speră ca în campionat FCSB să reuşească să obţină victorii. 

”O să vedem dacă mai pot dormi!”

”Nu prea ar mai fi nimic de spus, îmi pare rău pentru cum s-a desfăşurat meciul, mie unul îmi e ruşine, nu credeam că echipa noastră poate trăi aşa ceva vreodată, dar am început meciul foarte rău, am luat două în primele şapte minute. În prima repriză, din trei şuturi au avut trei goluri, aşa s-a decis soarta meciului. 

Când iei 5 goluri din 6-7 şuturi rămâne un moment trist, dezamăgitor, mergem înainte, sperăm ca în campionat să facem o treabă mai bună şi să câştigăm. Mă motivez pentru meciul din campionat ca şi până acum, fiecare meci îl tratez cu seriozitate, mă antrenez şi dau tot ce am mai bun. 

(n.r. ce simte un portar când ia 5 goluri?) O să vedem dacă mai pot dormi, sunt dezamăgit, frustrat, supărat. Nu mai e nimic de zis. 

Trebuie să câştigăm şi în campionat, să legăm mai multe victorii la rând şi să ne ridicăm din acel loc. 

Am ajuns pe ultimul loc, avem un singur punct, mai avem 3 meciuri, le vom juca şi pe acelea cum vom putea noi mai bine, sper că nu va fi acelaşi rezultat ca în seara asta. Îmi pare rău şi pentru suporteri, care au venit până aici şi cei de acasă, e dezamăgitor”, a declarat Ştefan Târnovanu la finalul partidei. 

Afla mai multe despre: conference league-fcsb-târnovanu 

viewscnt
Articole similare