Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu am trăit aşa umilinţe". Nicolae Dică, pe urmele lui Dan Petrescu după şocul din Danemarca: "100% Silkeborg s-ar bate la campionat în România"

"Nu am trăit aşa umilinţe". Nicolae Dică, pe urmele lui Dan Petrescu după şocul din Danemarca: "100% Silkeborg s-ar bate la campionat în România"

FCSB

Comentarii

Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, a tras concluziile după înfrângerea umilitoare, 0-5, cu Silkeborg, despre care a spus că s-ar lupta pentru titlul Suprligii în România.

Nicolae Dică, după Silkeborg - FCSB 0-5

FCSB a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 5-0, de formaţia daneză Silkeborg, într-un meci contând pentru grupa B din Conference League. FCSB a prezentat o echipă cu multe rezerve, iar danezii s-au impus controlând meciul de la un cap la altul.

"Am făcut o partidă foarte slabă, nu mă aşteptam la un asemenea joc slab. Era 2-0 deja şi când le dai asemenea şanse unor jucători cu calitate jocul nu te iartă. Defensiv nu am fost o echipă scurtă, compactă. Ofensiv nu am ţinut de minge mai mult, am făcut o partidă foarte slabă. Da, o înfrângere ruşinoasă. Nu am trăit aşa umilinţe pe teren. Când am pierdut cu Sporting, Lazio erau echipe mult mai puternice. În seara asta aşteptam la mai mult, pentru că era şansa ca unii jucători să demonstreze în Europa. 100% Silkeborg s-ar bate la campionat în România. 

Dacă jucătorii lăsaţi acasă erau aici, cu siguranţă aveam alte şanse. Ştiam că e o echipă bună, le-am spus jucătorilor şi nu ne-am ridicat la nivelul lor. Nu au individualităţi, poate unul, doi jucători, dar e echipă bună. 

E clar că ne gândim la campionat, dar după meciul de campionat vedem şi cum gestionăm meciurile din Europa. 

După joc mă gândeam că poate nu trebuia să las aşa de mulţi jucători acasă, dar mergând cu noi pierdeau trei zile, cât timp s-au antrenat la Bucureşti, dar se acumula oboseala foarte mare. Ştiţi situaţia din campionat şi am preferat să rămână acasă", a declarat Nicolae Dică în cadrul conferinţei de presă. 

De asemenea, Nicolae Dică a dorit să sublinieze faptul că a aliniat o echipă tânără, dar a vorbit şi despre Octavian Popescu, cel care a greşit la primul gol al danezilor. 

"Să ţinem cont că am jucat cu jucători născuţi în 2001, 2002, 2003, media de vârstă a fost de 22 de ani. 

Au dreptate suporterii, că au venit să ne încurajeze. Îmi cer scuze penru partida slabă, îmi doresc ca în campionat să câştigăm. Sunt suporteri adevăraţi şi sunt sigur că vor rămâne lângă echipă. 

În 4-2-3-1 am pregătit jocul, cu Dumiter în spatele lui Rusu. Trebuie să-i încurajez pe jucători, să le dau încredere, că nu se încheie fotbalul în seara asta. Mai au de jucat 10-15 ani.

Lui Octavian Popescu am încercat să-i dau încredere, e al doilea căpitan. Să aibă mai mare încredere, să ia acţiuni unul contra unul, să fie decisiv în 25 de metri. Când va marca un gol, probabil că se va descătuşa", a mai spus antrenorul FCSB. 

După trei etape din grupa B, FCSB se află pe ultimul loc al grupei, cu 1 punct.

Afla mai multe despre: nicolae dicasilkeborg fcsb 0-5fcsb 

viewscnt
Articole similare