Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ballkani, victorie cu Sivaspor, într-un thriller cu şapte goluri. Dan Petrescu: ”V-am spus eu, nimeni n-a crezut. Fotbalul din Kosovo e peste cel din România”

Ballkani, victorie cu Sivaspor, într-un thriller cu şapte goluri. Dan Petrescu: ”V-am spus eu, nimeni n-a crezut. Fotbalul din Kosovo e peste cel din România”
Comentarii

Dan Petrescu a analizat prestaţia celor de la Ballkani, care au produs o surpriză în Conference League, câştigând în Turcia în faţa formaţiei Sivaspor, într-un thriller cu şapte goluri.

Ballkani a învins-o, în deplasare, pe Sivasspor, scor 4-3, în etapa a treia din grupa G a Conference League. În celălalt meci, CFR Cluj va juca împotriva Slaviei Praga, LIVE TEXT pe orangesport.ro.

Golurile meciului din Turcia au fost marcate de Thaqi 20, Potoku 31, Korenica 66, Krasniqi 90+4, pentru Ballkani, respectiv Ulvestad 1, Yeşilyurt 75, Yatabare 90+1, pentru formaţia gazdă.

Dan Petrescu: ”V-am spus eu, nimeni n-a crezut”

Înaintea meciului cu Slavia Praga, Dan Petrescu a comentat rezultatul înregistrat în cealaltă partidă din grupă, jucată puţin mai devreme. 

Antrenorul campioanei României a subliniat că a avut dreptate atunci când, după remiza dintre CFR Cluj şi Ballkani, scor 1-1, a afirmat că fotbalul din Kosovo este peste cel românesc.

”M-am uitat mai mult la meciul de la grupa noastră. Am spus că după meciul egal cu ei a fost un rezultat bun, nimeni n-a crezut, au crezut că Ballkani e o echipă din copac. 

Fotbalul din Kosovo e înaintea fotbalului din România, jucătorii din Kosovo joacă toţi în ţările cunoscute, Italia, Germania”, a declarat Dan Petrescu, conform Pro TV, înainte de Slavia - CFR.

Cu această victorie, Ballkani a urcat pe locul 2, cu patru puncte.

Afla mai multe despre: dan petrescuconference league 

viewscnt
Articole similare