Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a fost ironizată de danezi după 0-5 cu Silkeborg: "Trimisă acasă în România cu cinci goluri în bagaje"

FCSB a fost ironizată de danezi după 0-5 cu Silkeborg: "Trimisă acasă în România cu cinci goluri în bagaje"

FCSB

Comentarii

FCSB a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 5-0, de formaţia daneză Silkeborg, într-un meci contând pentru grupa B din Conference League. Presa din Danemarca a reacţionat imediat, după finalul partidei.

Ce scrie presa din Danemarca după Silkeborg - FCSB 0-5

FCSB a prezentat o echipă cu multe rezerve, iar danezii s-au impus controlând meciul de la un cap la altul.

A fost 5-0 pentru cea mai slab cotată echipă din grupă, care a savurat victoria istorică din Europa. 

Rezultatul a fost salutat şi de cele mai importante publicaţii daneze, care au folosit cuvinte mari pentru Silkeborg şi aceeaşi ironie pentru FCSB. 

Sport.tv2.dk: "Silkeborg a oferit o demonstraţie de forţă. Ce show, Silkeborg! Românii de la FCSB au fost trimişi acasă cu un dureros 5-0, iar fotbaliştii de la Silkeborg au arătat un fotbal de vis în meciul de Conference League. Meciul a fost efectiv decis la pauză, cu gazdele care conduceau cu 3-0. Este prima victorie europeană pentru Silkeborg"

Bold.dk: "Silkeborg IF nu a avut probleme să învingă FCSB, care a fost trimisă acasă în România cu cinci goluri în bagaje. Trupa lui Kent Nielsen a urcat odată cu victoria pe locul trei în grupa din Conference League. Numeroşii spectatori Silkeborg nu ar fi putut cere un început de meci mult mai bun"

Nicolae Dică a susţinut că decizia de a odihni titularii i-a aparţinut, iar FCSB s-a prezentat astfel în teren în duelul din Danemarca: Târnovanu - Boboc, Haruţ, Dawa, Pantea – Dulca (Radaslavescu 46), Oaidă (Bouhenna 87) - Miculescu, Dumiter (Musi 46), Oct. Popescu – B. Rusu (I. Stoica 46).

După trei etape din grupa B, FCSB se află pe ultimul loc al grupei, cu 1 punct.

Afla mai multe despre: silkeborg fcsb 

viewscnt
Articole similare