Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anamaria Prodan, detalii despre un nou transfer de milioane al lui Nicuşor Stanciu: ”Îmi doresc foarte tare performanţă!”

Anamaria Prodan, detalii despre un nou transfer de milioane al lui Nicuşor Stanciu: ”Îmi doresc foarte tare performanţă!”

Stranieri

Comentarii

Anamaria Prodan a oferit detalii despre un viitor transfer al lui Nicuşor Stanciu.

Chiar dacă mijlocaşul ofensiv a ajuns la 29 de ani, impresarul român consideră că Stanciu se poate transfera din nou pe o sumă de milioane de euro. Nicolae Stanciu a semnat cu echipa Wuhan Three Towns din China, în martie 2022.

Românul a decis să plece din fotbalul european. Motivul ar fi, cel mai probabil, un contract foarte mare, care ar putea să îl satisfacă din punct de vedere financiar, având în vedere că fotbalistul nu se mai află la prima tinereţe. 

”Cel mai important pentru mine şi echipa mea este să îl transferăm pe Nicolae Stanciu. Este sub contract, dar vedem ce o să fie. În rest, am jucători foarte tineri pe care trebuie să îi ajut. Se întorc acum acasă. Vor fi mereu protejaţi.

Stanciu este cel mai bun jucător pe care România îl are în momentul ăsta. A fost cel mai bun jucător al campionatului din Cehia. Îmi doresc foarte tare performanţă!”, a spus Anamaria Prodan.

”Poate juca Stanciu în Serie A?” Întrebarea care l-a pus în dificultate pe Basarab Panduru: ”Nu e uşor, el e bun!”

Basarab Panduru a vorbit în direct la OrangeSport despre posibilitatea ca Nicolae Stanciu să joace în Serie A.

”Stanciu e bun, dar e complicat. Dar nu cred că e uşor să joci acolo. Mă gândeam că poate Mihăilă cu viteza aia, poate Man cu tehnică, dar au avut mari probleme.

Uşor, uşor se adaptează, dar s-a terminat cu fotbalul ăla din Liga 1. Acum fotbalul din Liga 2 e altceva. Trebuie altceva la prima ligă. 

În Italia trebuie să ai ceva şi mai trebuie să ai noroc. Trebuie să apuci să intri acolo. Să ai un an, doi şi ai terminat. Dacă ai prins acolo câtiva ani, s-a terminat.

Cum au fost Codrea sau Răzvan Marin. Dacă apuci un an, doi. Ai trecut de critici, când lumea e cu lupa pe tine să vadă dacă eşti jucător de Seria A sau nu eşti. Când eşti, lumea a pus ştampila pe tine. Dar nu e uşor”, a spus Basarab Panduru, la OrangeSport. 

Afla mai multe despre: anamaria prodan-stanciu-china 

viewscnt
Articole similare