Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Octavian Popescu, eroare imensă în startul partidei cu Silkeborg! Danezii au profitat şi au marcat rapid | FOTO

Octavian Popescu, eroare imensă în startul partidei cu Silkeborg! Danezii au profitat şi au marcat rapid | FOTOgalerie foto

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu a avut un start slab de meci în Silkeborg - FCSB, în a treia etapă a grupei de Conference League.

Octavian Popescu, greşeală la primul gol din Silkeborg - FCSB

FCSB joacă de la 19:45, împotriva celor de Silkeborg, în etapa a 3-a din Conference League. În Danemarca, Nicolae Dică a trimis echipa a doua, pentru ca mai mulţi titulari să fie odihniţi în meciurile din campionat. 

FCSB VS Silkeborg: Târnovanu - Boboc, Dawa, Haruţ, Pantea - Dulca, Oaidă - Miculescu, Dumiter, Oct. Popescu - B. Rusu; Rezerve: A. Vlad, V. Creţu, I. Stoica, Bouhenna, Musi, Şerban, Radaslavescu

Ales căpitan în acest sezon, Octavian Popescu a avut un start slab, fiind departe de forma prin care şi-a câştigat locul de titular la FCSB. 

Iar seria slabă a atacantului a continuat în Danemarca, acolo unde a greşit la primul gol marcat rapid de Silkeborg. 

Ajung în faţa careului lui Târnovanu, Octavian Popescu a dorit să iniţieze atacul şi a riscat cu o pasă în centrul terenului. 

Fotbalistul pentru care Gigi Becali aşteaptă zeci de milioane de euro a pasat moale, iar mingea a fost interceptată în zona centrală de un adversar. 

Acţiunea danezilor s-a desfăşurat apoi în stânga, de unde a venit o centrare puternică la firul ierbii, pe care Klynge a fructificat-o. 

Silkeborg a lovit încă o dată, în minutul 8, atunci când şutul lui Kusk a fost deviat de Dawa, l-a păcălit pe Târnovanu, iar mingea a intrat în poartă pentru 2-0. 

Afla mai multe despre: silkeborg fcsboctavian popescu 

viewscnt
Articole similare