Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Poate nu trebuia să îi las pe toţi acasă, dar mi-am asumat acest risc”. Dică, prima reacţie după umilinţa cu Silkeborg: ”Asta e viaţa de antrenor”

”Poate nu trebuia să îi las pe toţi acasă, dar mi-am asumat acest risc”. Dică, prima reacţie după umilinţa cu Silkeborg: ”Asta e viaţa de antrenor”

FCSB

Comentarii

În a treia rundă din grupele Conference League, FCSB a trimis rezervele pe teren împotriva lui Silkeborg şi a fost umilită, scor 0-5. În urma confruntării, Nicolae Dică a oferit o primă reacţie la flah-interviu şi şi-a pus cenuşă în cap pentru acest rezultat.

FCSB s-a făcut cu adevărat de râs în Danemarca, chiar şi dacă a jucat cu rezervele. Roş-albaştrii au fost învinşi cu 5-0 de Silkeborg, în urma unui joc în care nu au avut nici măcar un şut pe poartă.

Prestaţia vicecampioanei, cap-coadă, a fost sub orice critică şi nedemnă de o formaţie care evolueză în Europa, analiză cu care Nicolae Dică este de acord.

Prezent la flash-interviu după meci, antrenorul FCSB-ului şi-a pus cenuşă în cap pentru rezultat şi şi-a asumat în totalitate eşecul răsunător din Danemarca.

Nicolae Dică, prima reacţie după umilinţa cu Silkeborg

Am făcut o partidă foarte slabă, am început foarte prost jocul. În minutul 7 era 2-0, pe nişte greşeli imense. N-am arătat bine în această seară.

Este clar că atunci când echipa joacă slab, antrenorul este cel care greşeşte. Trebuie să înţelegem, chiar dacă au jucat jucători foarte tineri, mă aşteptam la mai mult de la ei.

Aveau şansa să joace în Europa. Am pregătit meciul cum le-am pregătit pe cele cu West Ham şi Anderlecht, ştiam că întâlnim o echipă bună.

Din păcate, le-am oferit prea multe şanse celor de la Silkeborg şi asta ne-a costat.  Mă gândeam, spre finalul jocului, că poate nu trebuia să-i las pe toţi acasă, dar e un risc pe care mi l-am asumat.

După ce ne-am calificat, am spus că vrem să urcăm în clasament în campionat. Merităm să fim criticaţi. Atunci când câştigăm, oamenii ne laudă.

Acum e normal să ne critice lumea, mai ales pe mine. Am pierdut cu Lazio 5-1, cu Sporting 5-1, dar erau echipe foarte mari. Astăzi am făcut o partidă foarte slabă.

Ne aşteaptă o partidă grea la Ploieşti, apoi returul cu Silkeborg. Eu nu prea dorm, îmi fac o grămadă de gânduri, de analize.

Asta este viaţa de antrenor, când m-am apucat de această meserie ştiam ce mă aşteaptă. De când am venit la Steaua (n.r. FCSB) a fost greu.

Suntem pe ultimul loc după acest joc, dar mai avem trei jocuri de disputat. Vom vedea câte puncte vom acumula după următoarele jocuri.

Trebuie să-i încurajez, sunt tineri, unii joacă pentru prima oară în Europa. Nu putem să-i distrugem pe jucători, eu sunt genul de antrenor care încurajează jucătorii”, a declarat Nicolae Dică, pentru Pro TV.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare