Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"În mod normal, e demis!". Victor Becali, anunţ de ULTIMA ORĂ despre viitorul lui Dică la FCSB

"În mod normal, e demis!". Victor Becali, anunţ de ULTIMA ORĂ despre viitorul lui Dică la FCSB
Comentarii

Înfrângerea umilitoare suferită de FCSB în Danemarca, 0-5 cu Silkeborg, cumulată cu orice alt rezultat în afara unei victorii la Petrolul, îi poate aduce demiterea lui Nicolae Dică (42 de ani). Victor Becali, vărul lui Gigi Becali, a spus că "în mod normal" antrenorul e demis dacă se întâmplă acest lucru.

Nicolae Dică poate pleca de la FCSB din cauza rezultatului ruşinos pe care l-a înregistrat în Danemarca, în Conference League. Silkeborg a făcut instrucţie cu o echipă de rezerve a FCSB, însă dacă înfrângerea umilitoare e dubluată de un eşec sau un semieşec la meciul din campionat cu Petrolul, "Nic" e pe făraş.

"În mod normal, e demis!". Victor Becali, anunţ de ULTIMA ORĂ despre viitorul lui Dică la FCSB

FCSB s-a deplasat în Danemarca, la Silkeborg, cu o echipă din care au lipsit şapte jucători bază, iar rezultatul n-avea cum să fie unul de bun augur. Silkeborg a câştigat cu 5-0 şi a umilit-o pe FCSB, iar înfrângerea din Conference League îi poate aduce demiterea lui Nicolae Dică.

Victor Becali, agent şi vărul lui Gigi Becali, a spus că "în mod normal" antrenorul, orice antrenor, ar fi demis după un asemenea rezultat. În cazul lui Dică, crede Victor Becali, dacă echipa nu va obţine o victorie cu Petrolul, atunci antrenorul va pleca de pe banca "roş-albaştrilor".

„Păi naţionala Bosniei a venit cu toţi jucătorii? Înseamnă că au venit la plimbare? Nu fac legătura cu altceva. Nu faci legătura, dar n-ai cum să n-o faci. Nu prea ai cum să n-o faci. Au două obiective FCSB, s-au dus în grupe, să sacrifice intrarea în play-off pentru 2-3 puncte? Nu se poate. E o decizie corectă, trebuie să pună accent mai mare pe campionat.

Şi dacă mă supăr (n.r. - că jucătorii impresariaţi nu joacă în Europa), urlu la lună, ce treabă am eu? Am vreo putere? Mă supăr, vă zic vouă, dar interesul primordial este cel al clubului.

În mod normal e demis antrenorul, aşa se întâmplă. Când se angajează, nu ştie unde se angajează? Şi asta este până la urmă, ştiţi cum spunea Gică Constantin, era câte unu supărat că-l dădea afară: Aţi înnebunit, antrenor nedat afară aţi văzut vreodată”, a spus Victor Becali, potrivit sptfm.ro.

Afla mai multe despre: victor becalinicolae dicagigi becalifcsbantrenor 

viewscnt
Articole similare