Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verdict crunt pentru Nicolae Dică după umilinţa cu Silkeborg: ”Dacă tu ai decis asta şi te-ai făcut de râs, ar cam trebui să te duci” | VIDEO EXCLUSIV

Verdict crunt pentru Nicolae Dică după umilinţa cu Silkeborg: ”Dacă tu ai decis asta şi te-ai făcut de râs, ar cam trebui să te duci” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Joi seara, FCSB a suferit unul dintre cele mai ruşinoase rezultate din istoria clubului, după ce a pierdut cu 0-5 confruntarea cu Silkeborg. În urma partidei, invitat în studioul Orange Sport, jurnalistul Cristi Costache a avut un verdict dur pentru Nicolae Dică.

Din pricina parcursului dezastruos din campionat, cei de la FCSB au luat decizia de a prioritiza meciurile din Liga 1, mai degrabă decât cele din Conference League.

Prin ”cei de la FCSB” pare că ar fi o decizie luată de comun acord sau aşa ar dori Nicolae Dică să creadă fanii, dar realitatea se prezintă altfel.

Patronul s-a văzut cu sacii în căruţă după ce a încasat banii pentru calificarea în grupe şi a decis că această competiţie nu mai prezintă interes pentru el, astfel că a decis să odihnească titularii.

Totuşi, pentru a încerca să mai menţină iluzia că are control asupra deciziilor de acest fel, Nicolae Dică a declarat public că el a decis acest lucru în primul rând, nu conducerea.

Rezultatul? FCSB a fost umilită de Silkeborg, scor 5-0. Iar orice antrenor care ia o decizie care duce la o astfel de ruşine ar trebui demis, în opinia lui Cristi Costache.

Totuşi, acesta a subliniat un aspect important: cum nu Dică a fost cel care a decis să nu îi aducă pe titulari în Danemarca, postul său ar trebui să fie asigurat.

Verdict crunt pentru Nicolae Dică după umilinţa cu Silkeborg

Aş vrea să subliniez modul absolut hilar al lui Dică încercând să pară decidentul de la FCSB, apropo de cine a hotărât chestia asta (n.r. să rămână titularii la Bucureşti). <<Eu am decis să vin cu rezervele>>.

Păi bă, băiatule, dacă ai refuzat alibiul pe care ţi-l oferea patronul, spunând că el a decis, din motive de business, să nu deplaseze echipa, în mod normal, dacă tu ai decis şi te-ai făcut de râs în halul ăsta, ar cam trebui să te duci pe drumul tău, zic eu.

Acum, ştiind care a fost povestea adevărată, probabil că nu o să se întâmple nimic, o să iasă şi o să îi asigure spatele cât de cât, <<dom'le, eu aşa am decis>>.

Şi-a refuzat un alibi foarte la îndemână. El, săracul, trebui să pozeze în... Uite ce se întâmplă. Apariţia unor copii poate stimula o echipă, dar, la fel de bine, se poate întâmpla ce s-a întâmplat în seara asta”, a declarat Cristi Costache, la Orange Sport.

După trei etape din grupele Conference League, FCSB se află pe ultimul loc, cu doar un punct.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare