Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Balaj dă asigurări că CFR Cluj n-o imită pe FCSB: "Aşa gândim noi". Prima reacţie după victoria mare cu Slavia Praga | EXCLUSIV

Cristi Balaj dă asigurări că CFR Cluj n-o imită pe FCSB: "Aşa gândim noi". Prima reacţie după victoria mare cu Slavia Praga | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a oferit o primă reacţie după victoria importantă a campioanei României din deplasarea cu Slavia Praga.

Cristi Balaj, după Slavia Praga - CFR Cluj 0-1

CFR Cluj a câştigat joi, în deplasare, împotriva cehilor de la Slavia Praga, scor 1-0, într-un meci contând pentru grupa G din Conference League. CFR ocupă ultimul loc în grupă, cu 4 puncte. Pe Eden Arena din Praga, CFR a înscris unicul gol al întâlnirii, prin Janga, în minutul 45, din pasa lui Roger.

Cristi Balaj a încercat să-i mobilizeze pe suporterii ardeleni pentru următorul meci cu Slavia Praga, acasă, în Conference League, şi a subliniat faptul că situaţia din grupă e echilibrată. 

De asemenea, spre deosebire de FCSB, care a sacrificat Conference League şi a fost învinsă de Silkeborg cu 5-0, CFR Cluj urmăreşte şi încasările din Eurpopa, dar şi punctele din Superligă. 

"E o serie echilibrată. Chiar şi cei de la Ballkani... Spuneam că vor acumula puncte şi vor da multe goluri. Nu sunt surprins că a fost 2-3 cu Slavia, iar azi era singura metodă prin care noi puteam obţine ceva. E sistemul lui Dan Petrescu, am avut un portar foarte bun, Scuffet, am ştiut când l-am ales că ne putem baza pe el. Îi avem pe Bălgrădean, Sava, portari buni. 

Avem o situaţie în grupă echilibrată, pentru că e o grupă cu echipe care se pot califica, toate. Slavia cred că are prima şansă, avem nevoie de sprijinul spectatorilor. Ei azi au făcut o presiune incredibilă. 

Dacă nu e nivelul pe care-l dorim, la care evoluăm, e pentru că încă avem jucători noi. E nevoie de timp să faci o echipă şi avem experienţa anilor precedenţi. Avem un lot cu care putem aborda trei competiţii. 

Această victoria a adus o sumă importantă (n.r. - 500.000 de euro), băieţii au primă de calificare din grupă şi băieţii au în contract bonusuri pentru meciuri. Grupa e echilibrată acum, nu vreau să mă hazardez. Am speranţe. 

Superliga şi Conference League au prioritate, amândouă! E important să câştigăm în ambele competiţii. Aşa gândim noi. În Cupa României vom verifica jucători care n-au jucat în campionat atât de mult", a declarat Cristi Balaj pentru Orange Sport.  

În grupa G din Conference League toate echipele au câte patru puncte şi sunt despărţite prin golaveraj. CFR Cluj este clasată pe locul al patrulea în grupă.

Afla mai multe despre: cristi balajcfr clujcfr cluj conference league 

viewscnt
Articole similare