Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nemulţumirea lui Eugen Neagoe după ce i-a răpus pe cei de la Hermannstadt: ”Aş fi vrut să fie stadionul plin!”

Nemulţumirea lui Eugen Neagoe după ce i-a răpus pe cei de la Hermannstadt: ”Aş fi vrut să fie stadionul plin!”

U Cluj

Comentarii

Echipa Universitatea Cluj a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia FC Hermannstadt, scor 1-0, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii.

Unicul gol al meciului de pe Cluj Arena a fost marcat în minutul 82 de Briceag, cu o lovitură de cap, la centrarea lui Chipciu şi devierea lui Ionuţ Stoica.

Jucătorul clujean Ovidiu Horşia a fost eliminat de pe teren, cu un cartonaş roşu direct, în minutul 62, la doar două minute după ce intrase în joc. U Cluj este neînvinsă de cinci meciuri în Superligă.

La finalul meciului, Eugen Neagoe a oferit mai multe declaraţii. El şi-ar fi dorit ca stadionul să fie plin. 

”Nici cei de la Hermannstadt n-au avut prea multe ocazii. Au avut un şut şi o centrare. Petrescu a vrut să centreze, nu să dea pe spaţiul porţii. Astă este fotbalul. Golurile se înscriu din greşeli sau din execuţii foarte bune.

Mulţumim. A fost o partidă dificilă, contra unei echipe bune. Am jucat şi din minutul 61 în 10 oameni. Nu a fost deloc uşor. Sibiul este o echipă cu moral, cu jucători tehnici, care pasează foarte bine, dar am dat dovadă de mare caracter. I-am felicitat pe băieţi, au luptat până la final.

Până la acel minut 61, noi am controlat jocul. Noi am fost echipa care a dat ritmul jocului. După aceea, cu un om mai puţin noi, Hermannstadt a avut o posesie mai bună. A trebuit să suportăm presiunea lor. Am făcut-o foarte bine şi am marcat atunci când a trebuit.

Nu aş vrea să uit - victoria este şi a suporterilor. Au fost în număr mare. Aş fi vrut să fie stadionul plin, dar îi aşteptăm la jocul viitor. Este şi victoria lor.

Am crezut că nu este cartonaş roşu. Acum, Cătălin Popa este un arbitru cu experienţă, nu cred că putea să facă o asemenea greşeală, să ne elimine jucător gratuit. Dacă nu a fost de roşu, putea să intervină şi VAR-ul. Acum, nu mai pot să comentez. Atunci, este greşeala mea şi a lui Horşia. Eu am fost neinspirat că l-am introdus, iar el a fost neinspirat cu acel atac asupra adversarului.

Şapte galbene şi un roşu, foarte multe, dar nu cred că am fost noi o echipă care a jucat foarte dur. Nu a ieşit nimeni accidentat de la advesari. Cred că 3-4 cartonaşe galbene au fost date uşor.

Cred că puteam să avem 12 puncte, nu 10, din ultimele patru etape, dacă ne gândim la ratările de la FC Botoşani. Ăsta este fotbalul. Astăzi, să joci 34 de minute în inferioritate împotriva unei echipe foarte bune, nu este puţin lucru. Am putut să ducem jocul fizic. Aşa vom face şi cu viitoarele advesare, Farul, CFR, Universitatea Craiova. Vom încerca să dăm totul la fiecare joc şi să câştigăm”, a declarat Eugen Neagoe, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: u cluj-eugen neagoe-hermannstadt 

viewscnt
Articole similare