Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a comentat Măldărăşanu al doilea eşec consecutiv al lui Hermannstadt: ”Nu sunt supărat că am pierdut pe final”. Ce l-a deranjat

Cum a comentat Măldărăşanu al doilea eşec consecutiv al lui Hermannstadt: ”Nu sunt supărat că am pierdut pe final”. Ce l-a deranjat

Hermannstadt​

Comentarii

Marius Măldărăşanu a comentat al doilea eşec la rând suferit de FC Hermannstadt în Liga 1. Sibienii au pierdut cu U Cluj, iar antrenorul acestora a recunoscut că nu este supărat pentru golul decisiv primit în ultimele minute, ci pentru un alt aspect.

FC Hermannstadt a pierdut cu U Cluj, scor 0-1, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii. A fost al doilea eşec consecutiv pentru sibieni în campionat.

Unicul gol al meciului de pe Cluj Arena a fost marcat în minutul 83 de Briceag, cu o lovitură de cap, la centrarea lui Chipciu şi devierea lui Ionuţ Stoica.

Jucătorul clujean Ovidiu Horşia a fost eliminat de pe teren, cu un cartonaş roşu direct, în minutul 62, la doar două minute după ce intrase în joc. U Cluj este neînvinsă de cinci meciuri în Superligă.

Cum a comentat Măldărăşanu al doilea eşec consecutiv al lui Hermannstadt

La finalul meciului, Marius Măldărăşanu a afirmat că a fost dezamăgit de atitudinea arătată de jucătorii săi, care au rămas în superioritate numerică după eliminare suferită la gazdele de la U Cluj.

”Dacă jucam 11 la 11 două zile, nu pierdeam. În momentul în care am avut superioritate apare relaxare. De asta mi-a fost teamă. Asta le-am spus şi jucătorilor. Trebuia să avem atitudine şi mai mare decât am avut-o până atunci.

Era logică o retragere a lor şi o presiune a noastră. Au apărut câteva situaţii bune, însă fotbalul ne-a pedepsit astăzi. Este o realitate.

Când am fost corecţi şi nu trăgeam de timp şi marcam în minutul 90 şi după, atunci au venit şi punctele. Dar de data asta, nu am fost corecţi şi atunci Dumnezeu a reglat aşa cum ştie el. Există o lege a compensaţiei.

Nu sunt supărat că am pierdut pe final. Sunt supărat doar pentru că nu am fost corecţi în alea 15-20 de minute când am avut superioritate şi puteam câştiga. Să pierzi meciul de maniera asta, normal că suntem dezamăgiţi.

Ne-a lipsit Baba, pentru că a fost suspendat, dar jocul a fost destul de bun. A fost un control aproape total al nostru”, a declarat Măldărăşanu, după meci.

Afla mai multe despre: maldarasanuhermannstadt 

viewscnt
Articole similare