Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fost antrenor în Liga 1, lecţii de la Xavi. Cum l-a impresionat tehnicianul Barcelonei

Fost antrenor în Liga 1, lecţii de la Xavi. Cum l-a impresionat tehnicianul Barcelonei

Fotbal intern

Comentarii

Un fost antrenor din Liga 1 a fost la o ”vizită de lucru” la Xavi şi colaboratorii săi de la FC Barcelona.

Xavi este unul dintre cei mai populari antrenori din fotbalul european la ora actuală. Venit pe banca Barcelonei la sfârşitul anului trecut, catalanul a reuşit să resusciteze formaţia de pe Camp Nou, chiar şi în ciuda ultimului eşec suferit în Liga Campionilor.

Statutul şi valoarea lui Xavi au fost recunoscute şi de un fost tehncian străin din Liga 1.

Fost antrenor în Liga 1, lecţii de la Xavi. Cum l-a impresionat tehnicianul Barcelonei

Ruben de la Barrera a activat pe banca tehnică a celor de la Viitorul în perioada august - noiembrie 2020. A condus echipa constănţeană în 12 meciuri, dar fără rezultate notabile.

Însă, de curând, tânărul antrenor spaniol (37 de ani) a avut o întâlnire cu Xavi, aşa cum şi Edi Iordănescu, selecţionerul României, a fost la antranementele lui Real Madrid şi a discutat cu Carlo Ancelotti.

Astfel, Ruben de la Barrera a luat şi el lecţii de la Xavi, căruia i-a mulţumit pentru tratamentul de care a avut parte.

”Zile cu multă învăţătură! Vă mulţumim pentru facilităţi, dar mai presus de toate, pentru tratamentul primit de dumneavoastră şi de tot personalul dumneavoastră. Mulţumesc, Xavi”, a fost mesajul postat de fostul antrenor de la Viitorul (acum Faru) pe contul de Twitter.

Ruben de la Barrera a mai antrenat la Al Ahli, Deportivo La Coruna şi Albacete, de care s-a despărţit la finalul sezonului trecut.

Afla mai multe despre: xaviantrenor 

viewscnt
Articole similare