Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo, negocieri pentru transfer în ianuarie 2023! Patronul celebru al clubului l-a contactat

Cristiano Ronaldo, negocieri pentru transfer în ianuarie 2023! Patronul celebru al clubului l-a contactat
Comentarii

Cristiano Ronaldo (37 de ani), starul portughez al lui Manchester United, îşi poate îndeplini visul de a pleca de pe Old Trafford în ianuarie 2023. CR7 a fost contactat de David Beckham, patronul celor de la Inter Miami, pentru un transfer la începutul anului.

În perioada de mercato din vară, Cristiano Ronaldo a încercat să plece de la Manchester United, iar agentul său l-a propus mai multor cluburi din Europa. Rând pe rând, Bayern sau Atletico Madrid l-au refuzt pe lusitan, dar în ianuarie 2023 poate pleca, în sfârşit, de la Manchester United.

Cristiano Ronaldo, negocieri pentru transfer în ianurie 2023! Patronul celebru al clubului l-a contactat

David Beckham l-a pierdut pe Gonzalo Higuain, care s-a retras din fotbal, dar vrea să dea o lovitură de imagine în ianurie 2023. Deşi s-a discutat mult despre aducerea lui Messi la Inter Miami, se pare că rivalul Cristiano Ronaldo e mai aproape de această mutare.

Potrivit jurnalistului portughez Pedro Almeida, David Beckham l-a contactat şi a discutat cu Cristiano Ronaldo despre posibilitatea transferului lui CR7 în Statele Unite, la Inter Miami, în ianurie 2023. În Europa, perioada de mercato din 2023 se deschide pe 1 ianuarie.

Atunci, Cristiano Ronaldo şi-ar putea îndeplini dorinţa de a pleca de la Manchester United, aşa cum a încercat toată vara trecută. Jorge Mendes, agentul lui CR7, l-a propus la Bayern, Atletico Madrid sau Borussia Dortmund, dar cluburile au refuzat semnătura cvintuplului câştigător al Balonului de Aur.

Cristiano Ronaldo a jucat foarte puţin în noul sezon la Manchester United, din cauza faptului că a ratat o bună parte a pregătirii din vară. Erik ten Hag l-a folosit pe Ronaldo în doar 468 de minute, în nouă partide, timp în care a marcat o dată şi a livrat o pasă de gol.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldointer miamidavid beckhamdiscutii 

viewscnt
Articole similare