Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul antrenor al lui David Miculescu ştie de ce fotbalistul FCSB-ului nu reuşeşte să se impună: ”Cred că asta îl apasă!”

Fostul antrenor al lui David Miculescu ştie de ce fotbalistul FCSB-ului nu reuşeşte să se impună: ”Cred că asta îl apasă!”

FCSB

Comentarii

David Miculescu a fost cel mai scump transfer al FCSB-ului din această toamnă, dar jucătorul nu a reuşit să se impună până în acest sezon.

Gigi Becali a plătit 1,7 milioane de euro pentru a-l lua pe David Miculescu de la UTA, iar fotbalistul pe care Mihai Stoica l-a cumpărat pe Sergej Milinkovic-Savic de la Lazio nu a avut nevoie de prea mult timp pentru a-şi deschide "contul" la FCSB.

Fotbalistul a marcat pentru echipa lui Dică, dar nu a mai strălucit ca în sezonul trecut la UTA. MM Stoica spune că nu există presiune pe fotbalist şi că va avea suficient timp pentru a se adapta. 

Fostul antrenor al fotbalistului de la UTA, Laszlo Balint, a vorbit despre Miculescu. El susţine că mijlocaşul este afectat de faptul că Andrei Cordea este în mare formă şi evoluează pe postul lui natural. 

”Cred că asta îl apasă!”

”Crede-mă că poate deveni un jucător foarte bun, însă trebuie să-şi asume concurenţa. Iar la FCSB concurenţa e acerbă pe postul de mijlocaş ofensiv dreapta, care cred eu că-i postul său. Îl are pe Cordea, care e OK, nu e chiar acelaşi profil, dar e tot stângaci, intră bine în interior, apare şi la finalizare, iar acum e într-o formă excelentă. Cred că asta îl apasă.

Uite, în primul sezon de după promovare a fost o situaţie similară la UTA, când concurenţa era cu Denis Rusu, un fotbalist care, din păcate, a luat nişte decizii greşite şi acum e în Liga a 3-a. Şi atunci, în condiţii de concurenţă, David nu a dat randament. 

Apoi, în sezonul următor, când el a fost varianta principală, a crescut mult. A avut parte de continuitate, a început bine sezonul şi a şi avut cifre foarte bune”, a spus Laszlo Balint, potrivit gsp.ro.

Afla mai multe despre: fcsb-miculescu-balint 

viewscnt
Articole similare