Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor: ”Am descoperit un jucător extrem de important”. 20.000 € salariu pentru noul preferat al lui Gigi Becali

FCSB, lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor: ”Am descoperit un jucător extrem de important”. 20.000 € salariu pentru noul preferat al lui Gigi Becaligalerie foto

FCSB

Comentarii

Deşi perioada de mercato s-a încheiat pe 5 septembrie, FCSB a apucat să mai dea o lovitură pe piaţa transferurilor şi după acea dată, printr-un jucător adus liber de contract. Deşi e la Bucureşti de doar câteva săptămâni, nou-venitul este deja ”extrem de important în vestiar”.

După ani buni în care l-a admirat de la distanţă, Gigi Becali a reuşit într-un final să pună mâinile pe noul său preferat de la FCSB, fostul star al rivalei, Billel Omrani (29 de ani).

Plecat din Gruia în vară, după ce le-a cerut atât campioanei, cât şi vicecampioanei în jur de 40.000 de euro pe lună pentru a continua în Liga 1, internaţionalul algerian nu a reuşit să îşi găsească o nouă echipă în vară.

Aşadar, când perioada de mercato s-a încheiat, iar Omrani încă era liber de contract, Gigi Becali a acţionat rapid şi l-a convins pe fotbalistul născut în Franţa să semneze cu FCSB, pe un salariu lunar de ”doar” 20.000 de euro, jumătate din ce dorea în urmă cu mai multe luni.

Iniţial, mutarea a fost privită cu scepticism, întrucât Billel Omrani nu mai era acelaşi din urmă cu câţiva ani, când făcea performanţă în cupele europene sub comanda lui Dan Petrescu.

FCSB, lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor

Mai mult, fotbalistul nu se pregătise aproape toată vara şi a venit la Bucureşti cu mai multe kilograme în plus, însă, până acum, FCSB pare să fi dat o reală lovitură.

La al doilea duel în tricoul roş-albastru, MM Stoica l-a numit pe Omrani ”omul meciului” şi a dezvăluit cât de important a ajuns deja acesta în vestiar.

Am descoperit un jucător cu inimă, extrem de important în vestiar, catalizator, mobilizator, nu ştiu dacă făcea asta şi la CFR, e posibil s-o fi făcut, un tip care mereu e pozitiv.

Mă pregăteam să îi reproşez lui Feşnic o fază petrecută în careu, dar am văzut meciul şi modul în care a arbitrat Feşnic nu impunea penalty, pentru că Feşnic a făcut unul din cele mai bune meciuri de când îl ştiu, a lăsat jocul liber”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: billel omrani 

viewscnt
Articole similare